Яким повинен бути наш сніданок?

3 лютого 2016
іра петрійчук
Сніданок - це заряд енергії на весь ранок, тому він повинен бути правильним і поживним.

Правильний сніданок - це не просто слова, треба ввести у звичку здорове харчування і дотримуватися раціону!
 
Сніданок не повинен перевантажувати ваш організм. Він повинен бути легким, проте ситним для того, щоби давати організму заряд бадьорості та енергії. Тому для вашого сніданку підійдуть лише корисні продукти!!!

Усі дієтологи радять починати ранок зі сніданку, в якому присутні ЗЛАКИ, МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ та ФРУКТИ. Вони містять вітаміни і мінеральні речовини, яких потребує наш організм.

Перерахуємо продукти, які найбільше підійдуть для нашого сніданку:

1) На першому місці - апельсиновий сік!

Саме він дає необхідний заряд бадьорості, адже багатий вітамінами і поживними речовинами. Думаю, у багатьох зарубіжних фільмах ви помічали, що вранці усі завжди п'ють сік. Справа в тому, що в американських та європейських країнах це вже давно стало звичкою. Проте апельсиновий сік можна з легкістю замінити будь-яким іншим фруктовим чи овочевим! У них теж багато вітамінів та поживних речовин.

2) Пластівці або мюслі

Теж гарний варіант для вашого сніданку, адже в них міститься багато вуглеводів та мінералів. Якщо до них додати ще й молочні продукти, то ви не будете відчувати голоду аж до обіду.

3) Корисні йогурти!

В магазині можна знайти йогурти з вмістом живих культур і мінімальною кількістю штучних добавок, просто виділіть на це якийсь час!

4) Фрукти!

Фрукти теж надзвичайно корисні, проте в зимовий та весняний час вони на полицях супермаркетів уже давно не свіжі... Але не засмучуйтесь! Замість них можете використовувати сухофрукти: родзинки. інжир, курагу, чорнослив!

5) Не забудьте про сир

Серед молочних продуктів саме сир стоїть на першомі місці за вмістом білка та кальцію!!!

6) Житній хліб

У житньому хлібі багато вітамінів групи B, мінеральних солей, вуглеводів, клітковини, які дають сили впродовж усього дня!
 
А от білий хліб краще виключити зі свого раціону. У ньому майже немає корисних речовин, перетравлюється він погано і важко засвоюється організмом.
                                                              

Приємного вам ранку, а головне пам'ятайте, що правильний сніданок - наше з вами здоров'я та краса!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше