Якщо б герої класичного живопису жили в наш час...

25 вересня 2015
Олена Українка
Як би боги і герої античності, зображені у класичному живописі, виглядали, якщо б з'явилися поруч з нами в сучасному світі? Олексій Кондаков, художник з Києва, створив серію знімків, за допомогою програми Photoshop, котрі відповідають на це питання. Його роботи зображають класичні картини в оточенні, яке ми звикли бачити щодня: від метро, та підземних переходів до місцевих забігайлівок, де ми нашвидкуруч обідаємо.
Цікаво, як наші враження про цих богів змінюються відповідно до нового контекст. Вони можуть здаватися елегантними та величними на картині в музеї. Але, перенесені у наше сьогоднішнє життя, деякі з них починають здаватися неприємними п'яними гуляками :)
 
boredpanda.com
boredpanda.com
boredpanda.com
boredpanda.com
boredpanda.com
boredpanda.com
boredpanda.com
boredpanda.com
boredpanda.com
boredpanda.com
boredpanda.com
(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше