Які завдання може вирішувати Айфон 13 Про Макс

30 липня 2021
Редакція

iPhone 13 Pro Max стане найпотужнішою моделлю тринадцятої лінійки «яблучних» смартфонів. Принаймні, такий висновок напрошується з різноманітних чуток, які у величезній кількості «гуляють» по мережі. Інсайдери запевняють, що новинка здивує всіх своїми унікальними характеристиками і можливостями. Коли Айфон 13 Про Макс надійде в продаж ви зможете самі переконатися в правдивості цих слів, купивши його в магазині eStore. Ну а поки давайте дізнаємось, на що здатна буде ця новинка.

Зв'язок з усім світом

Флагман 2021 роки зможе забезпечити чудову якість зв'язку. Він буде підтримувати всі існуючі сьогодні формати мобільного зв'язку, включаючи 4G і 5G. А завдяки підтримці Wi-Fi 6E ви зможете користуватися високошвидкісним якісним інтернетом з будь-якої точки Землі.

Зйомка на рівні професіонала

Нове творіння «Яблука» дозволить вам створювати високоякісний фото- і відеоконтент. Все завдяки вдосконаленому основному модулю, що складається з трьох великих об'єктивів. Збільшення габаритів оптики дозволить захоплювати більше світла, завдяки чому зняті при мінімальному освітленні фото і відео будуть вкрай чіткими, контрастними і максимально деталізованими. Також можна буде робити астрофотографії. Хочете знімати Місяць і зірки в хорошій якості? 13 Pro Max дасть вам таку можливість.

Якісна нічна зйомка також буде забезпечуватися новою «розумною» системою обробки зображень. Основна роль тут відводиться збільшеній швидкості машинного навчання, яку забезпечить новий процесор А1.

Багатофункціональний лідар

Флагманська модель зможе похвалитися наявністю вдосконаленого датчика LiDAR, який дозволить вирішувати відразу кілька завдань:

По-перше, він зробить зйомку портретних фото більш природною і додасть ефект боке. З ним хвости, волосся, вуха і інші частини тіл тварин і людей не будуть залишатися в розфокусі. Також з'явиться можливість створення портретних відео з високою деталізацією.

По-друге, за допомогою цього датчика можна буде з максимальною точністю вимірювати відстань до різних об'єктів. Така функція буде дуже корисна під час ремонту або будівництва, адже за допомогою смартфона з LiDAR ви зможете заміряти площу кімнат, кривизну підлоги, висоту і ширину стін. Це буде набагато зручніше і практичніше, ніж застосування нівелірів і далекомірів.

По-третє, здатність лідар бачити в повній темряві також як вдень ​​дозволить удосконалити нічну зйомку. Здатність з легкістю розпізнавати об'єкти при будь-якому освітленні прискорить функціонування автофокусу в 6 разів і виключить ризик отримання кадрів з фокусом, що збився .

А ще LiDAR дозволяє запускати додатки доповненої реальності. Причому завдяки проведеним удосконаленням він не дасть об'єктам AR провалюватися в текстуру матеріального світу, подібно до того, як це бувало в 12 Про Макс. Датчик, який визначає всі 3D-об'єкти на відстані до 5 метрів, такого просто не допустить.

Постійно включений екран

Новинка буде обладнана 6,7-дюймовим LTPO-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц, який зможе постійно знаходитися у включеному стані. Це дуже корисна особливість. Адже вам більше не треба буде витрачати час на розблокування екрану, коли треба буде дізнатися час або отримати інформацію про пропущені дзвінки. Навіть на заблокованому смартфоні можна буде побачити поточний час, день тижня і повідомлення.

Гра в будь-які ігри

Установка нового чіпсета A15 Bionic зробить флагман в 30 разів могутніше його попередника. Це означає, що ви зможете користуватися найбільш ресурсоємними додатками і грати в самі «важкі» ігри без лагів і зависань. Збільшена до 8 Gb оперативна пам'ять забезпечить швидку роботу пристрою і можливість роботи з безліччю програм одночасно.

Зберігати 1 Тб інформації

Айфон 13 Про Макс стане надійним сховищем даних. 1 Тб дасть можливість зберігати на телефоні всі свої фото, відео, кінофільми, робочі файли та іншу інформацію.

Як ми бачимо, очікується випуск девайса, який можна використовувати не тільки для розмов і смс-спілкування, але також і для роботи. Фотографи, дизайнери, інженери, офісні співробітники - кожен отримає професійний інструмент в особі iPhone 13 Pro Max.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше