Які гаджети потрібні сучасному школяру

28 грудня 2022
Редакція

Попри військову агресію росії, українським дітям дуже важливо навчатись у школі та розвиватися. Така можливість є в учнів із тих регіонів, де не ведуться активні бойові дії. Сучасним дітям не достатньо зошитів, підручників та ручок. Для полегшення навчального процесу необхідні спеціальні пристрої. Яка техніка потрібна дитині в школі, — розглянемо в цьому матеріалі.

Гаджети для учнів початкових класів

Найменшим школярам знадобляться: електронна книга, смартгодинник, смартфон, планшет. Учням потрібно забезпечити зручне читання. Важливо, що екран E-lnk в електронній книзі не шкодить очам. У гаджетах немає ігор та розваг — можна не переживати, що дитина буде відвертати увагу від навчального процесу.

Смартгодинник допомагає розвинути в дитини навички правильного планування часу. У ньому немає розваг, а для батьків це надійний засіб контролю. Пристрій надсилає електронні виклики на 3 номери натисканням на кнопку SOS — дитина ніколи не виявиться самотньою в складній ситуації. 

Відстежувати місцеперебування школяра, встановлювати межі його переміщення і бути завжди спокійним за нього. Саме завдяки цим можливостям більшість батьків ухвалює рішення купити смарт годинник в Eldorado.ua. У популярному магазині електроніки великий вибір таких гаджетів за кольором, формою, розміром. Є моделі різних брендів. Вибрати потрібний варіант буде нескладно.

Планшет незамінний під час дистанційного навчання, яке стало реаліями українських школярів. Пристрій забезпечує участь у Zoom-уроках. З його допомогою легко шукати інформацію та відправляти домашні завдання. Турботливі батьки розуміють важливість такого комфорту і створюють належні умови.

Пристрої, необхідні старшокласникам

Старшим дітям потрібно більше техніки. Це пов'язано з необхідністю вирішувати складніші завдання. До того ж старшокласники потребують більше свободи, а коло їхніх інтересів значно ширше. Для дитини зі старших класів незамінні: 

  • Ноутбук. З ним зручно виконувати будь-які завдання і навіть брати його із собою до школи.
  • Принтер. Школярам доводиться часто друкувати реферати, проєкти. Зручно, якщо це можна робити вдома будь-коли.
  • Власний транспортний засіб. Велосипед чи електросамокат дають змогу швидко приїхати до школи, репетитора, на тренування чи зустріч із друзями.
  • Фітнес-браслет або смартгодинник. Допомагають контролювати час, читати повідомлення, не привертаючи увагу вчителів та інших учнів під час уроку.

Без таких гаджетів школяру доводиться досить складно. Дитина набагато більше часу витрачає на виконання повсякденних завдань, отже, менше відпочиває. Раціональні батьки це чудово розуміють, тому створюють сприятливі умови для навчання та розвитку.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше