Як змінити своє життя? Хто з нас готовий до змін?

25 квітня 2016
Тanya Balyta
Період весняного оновлення, це як період переродження чи оновлення людини. Чомусь всі ми думаємо, що з приходом весни в нашому житті обов’язково повинно щось змінитися. Суть в тому, що ми всі в очікуванні цих змін, а коли нічого не відбувається, розчаровуємося.

Але, напевне, для того, щоб наступили якісь зміни, необхідно щось для цього робити. Нічого не стається само по собі. Навіть для найпростішої справи потрібен якийсь поштовх. Тому надіятися, що ваше життя зміниться просто тому, що ви цього хочете – безглуздо. Сісти і закласти ногу за ногу призведе тільки до того, що ви хоч трішки, але відпочинете і не більше.

Коли зараз дивлюся через вікно, бачу як на деревах, на квітниках порозпускалися бруньки, квіточки, то розумію, що природа робить своє і це так чудово. Сонечко допомагає розпуститися тим пагінцям, дощ поливає їх, щоб вони швидше росли, сама природа хоче змін і вона робить усе, що в її силах. От і ми повинні щось робити, щоб в нашому житті щось відбувалося.

Я завжди дивуюся таким людям, які весь час незадоволені життям, усе їм не подобається і вони постійно скаржаться на те, що їм хтось щось винен. Що їм щось не вдається, що в них не складається особисте життя та будь-які інші дурниці. А самі вони палець об палець не вдарять, щоб хоч якісь зміни прийшли в їхнє життя. Вони тільки бачать, як усім добре живеться, рахують чужі гроші, хто куди їде відпочивати та скільки грошей на це витратить. Це виглядає настільки безглузду збоку, що інколи бридко спілкуватися з такими людьми.

А найсмішніше те, що вони не усвідомлюють того, наскільки заздрісними, злими та недобрими вони самі насправді є. І коли б ти сказав або тільки підкреслив один з їхніх недоліків, чи просто висловив свою думку про них, то їхня реакція буде такою, що ви собі просто уявити не могли, якою жорстокою ця людина може бути. Найстрашніше те, що така людина має стільки масок, що спочатку важко зрозуміти, ким вона є насправді. В колі різних людей вона поводиться як вихована та розумна людина, а відійшовши в бік, виллиє стільки бруду на тих людей, що ви собі подумаєте, звідки стільки злості в одній людині?

На нашому життєвому шляху нам попадаються різні види істот, але людина є однією з найгірших шкідників. Тваринка вам одразу ж дасть зрозуміти чи ви їй подобаєтеся, чи ні, а от людина поки покаже вам справжню маску, може наробити стільки всього у вашому житті, що потім буде дуже важко те все розчистити.

P.S. Тому, починаючи щось нове, спочатку впевніться в тому, що ці зміни або якісь певні оновлення вам насправді потрібні та чи не приведуть вони вас до якогось глухого кута.

Buzzy
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше