Як визначити підробку Huda Beauty Liquid Matte Lipstick

19 липня 2018
Kelsey Keff

Наразі одними з найпопулярніших помад на ринку є Huda Beauty. І це не дивно, адже вони стійкі, не пересушують губи та існують у різноманітних відтінках. Ви вже придбали? Оригінал? Чудово! Давайте перевіримо:)

Візьмемо для прикладу оригінал та підробку одного відтінку  Trophy Wife.

Перше, на що варто звертути увагу,  це упакування помади. 

На оригінальній упаковці намальовано всього два зуби під верхньою губою, у той час як на підробці — або чотири, або взагалі нероздільна біла смужка. Також кидається в очі різниця в розмірах помад. Якщо у вас немає оригіналу, з яким ви можете порівняти, тоді читайте далі.

На оригінальній упаковці завжди видно помаду, адже вона знаходиться під прозорим пластиком, у копії просто зображений малюнок на коробці.

Якщо ж повернете помаду зліва направо, то в копіях буде зображений текст дороги дриґом, у той час, як на оригінальній упаковці прочитати текст ви зможете не докладаючи зусиль.

На оригінальній коробці написано: розмір 5 мл та виробника  Італію; фальшива коробка відображає 2,5 мл і виробника  Німеччину. Обидві коробки мають штрих-коди та список інгредієнтів, але оригінал містить інструкцію по застосуванню.

На корінці упаковки соціальна медіа-інформація однакова, за винятком розміру та різниці шрифтів.

З іншої боку зображено зовсім різне.

Якщо вийняти помаду, оригінальна коробка залишиться незмінною, бо акуратно зібрана, подивіться, що відбувається з копією.

Назва тону написана дрібним шрифтом і розміщена строго по центрі у той час, як на підробці зображена назва великими буквами.

Сам тюбик оригінальної помади значно довший та масивніший, аніж підробки.

Слово «Beauty» в Hudabeauty написане глибоким, відбиваючим рожевим та фіолетовим відтінками. На підробці  це плоский рожевий надпис без будь-якого розміру.

Наклейка на справжній помаді містить деталі, а також інформацію про компанію. Підробка Huda Beauty Liquid Matte є досить малослівною :)

Оригінальна помада Huda Beauty Liquid Matte є зволожучою, підробка ж досить суха. Оригінальний Trophy Wife є прекрасним рожевим відтінком, а підробка дає більше фіолетового кольору.

Джелеро  belleblushh.com

Обкладинка  pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com