Як вивчити англійську дітям і підліткам

20 жовтня 2021
Редакція

Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина.

Йоган Гете


Близько 1,75 мільярдів людей у світі розмовляють англійською, а це кожен четвертий. Англійська мова стала символом не тільки ерудованості, а й буденною потребою. Якщо бажаєте знати, де ефективна англійська для дітей у м. Київ, прочитайте статтю до кінця ;)

Ось кілька причин для вивчення

  • Англійська — мова науки, авіації, комп’ютерів, дипломатії та туризму. 

  • Знання англійської збільшує ваші шанси отримати хорошу роботу в багатонаціональній компанії в Україні або знайти її за кордоном.

  • Ви будете розуміти, про що співають ваші улюблені гурти та знатися на жартах у фільмах і телешоу.

  • Подорожувати набагато легше, якщо добре знаєш англійську.


Експерти школи Хелен Дорон радять починати вивчення якомога швидше. Адже доведено, що з дитинства мову вивчити легше, а інформація засвоюється краще.

Хелен Дорон розробила методику навчання дітей у віці від 3 місяців до 19 років. Для них створено сприятливі умови для вивчення англійської мови. Юних студентів заохочують і мотивують.

Тому забудьте, що навчання — це щось складне й нудне.

Під керівництвом професійного викладача діти та підлітки знайомляться з новими словами через живе спілкування, творчість, веселі завдання, ігри, музику.

Додатково їм організовують тематичні вечірки, майстеркласи, табори під час шкільних канікул та екскурсії.

Усі діти — це особистості. Тому у школі шукають індивідуальний підхід до учнів, підбирають складність і темп навчання. Гра є невід’ємною складовою навчального процесу, адже дитина активно пізнає світ через гру. 

У середньому за рік дитина засвоїть від 500 до 3 000 англійських слів та виразів залежно від її віку та рівня знань. Це активна лексика, яку вона зможе користуватися під час навчання, подорожей і спілкування за кордоном.

 

З підлітками ситуація схожа. У групах до 8 осіб. Програму складено так, щоб торкатися актуальних для підлітка тем. Щоб йому було цікаво.

Якщо у вас досі є сумніви, можна про все розпитати по телефону або ж відразу записуйтеся на безкоштовний пробний урок.

  • На ньому перевіряють рівень знання мови дитиною.
  • Розкажуть про програму та методику.
  • Зможете відчути атмосферу.

Відгуки студентів та детальнішу інформацію можна переглянути на сайті.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше