Як вигідно придбати якісне взуття

18 червня 2019
Редакція

Вітрини магазинів рясніють десятками, а деколи й сотнями пар взуття на будь-який смак. Сучасний покупець розпещений різноманітним асортиментом, тому для збільшення продажів виробники постійно експериментують з матеріалами і формою, створюючи ультрамодні моделі, що відрізняються вартістю і якістю. Такий підхід, безсумнівно, приваблює потенційних покупців, але помітно ускладнює процедуру підбору взуття для самих клієнтів.

З моменту впровадження інтерактивних систем онлайн-шопінг користується небувалим попитом. Через зайнятість та інші обставини покупці частіше користуються послугами інтернет-магазинів, замовляючи товари різного призначення, у тому числі жіноче, дитяче та чоловіче взуття. Переваги такого шопінгу очевидні: широкий асортимент, ціни на будь-який гаманець і банальна можливість зробити покупку в зручному місці.

Як «заочно» вибрати взуття

Головними показниками, які впливають на привабливість товарів для інтерактивного покупця, є:
  • ціна;
  • якість;
  • зовнішній вигляд.
На відміну від звичного способу покупки, споживач не може оцінити реальні характеристики товару, тому змушений засновувати свій вибір на інформації, представленій продавцем.

Підбираючи нову пару взуття, дуже важливо звернути увагу на детальний опис моделі, що сподобалася. Для надання зображенню привабливості фотографи використовують різні хитрощі, які дозволяють підкреслити переваги товару. Після обробки такі фото можуть дати хибне уявлення про справжню характеристику товару. Ознайомившись з описом, покупець убезпечить себе від непередбачуваних неприємностей.

Визначитися з розміром допоможе спеціальна таблиця відповідності величин. Взуття може бути повномірним або маломірним, тому перед покупкою необхідно виміряти ногу і тільки після цього можна приступати до підбору.

Як виміряти довжину стопи

Виміряти ногу можна за допомогою спеціального пристосування, яке складається зі шкали з бігунцем. Якщо такого під рукою немає, використовуйте простий аркуш паперу, олівець і лінійку.

Вимірювання краще проводити в другій половині дня, коли ноги збільшуються через приплив крові і навантаження. Для цього необхідно покласти аркуш паперу на горизонтальну поверхню, установити стопу і відзначити олівцем всі випуклі точки. Після цього потрібно заміряти відстань між відмітками.

 Перед покупкою краще уточнити повноту обраної моделі взуття. Якщо така інформація не вказана в описі, можна поставити запитання представникові точки продажів.

Як не купити кота в мішку? Відповідь проста. Усі покупки краще робити тільки в перевірених інтернет-магазинах. Купуючи кросівки, туфлі або сандалі в надійного постачальника, покупець може бути впевнений у заявлених характеристиках.

Яким моделям взуття віддавати перевагу

Правильно підібране взуття — запорука комфорту і здоров'я ніг. На що звернути увагу при покупці:
  • на повноту моделі;
  • на наявність каблука;
  • на спосіб фіксації (шнурки, гумки, липучки);
  • на вигляд матеріалів;
  • на тип підошви.
Анатомічні моделі підтримають здоров'я ніг і зроблять ходьбу максимально комфортною. Перевагу слід віддавати взуттю, в якому:
  • гнучка амортизуюча підошва;
  • широкий носок;
  • невеликий каблук.

Сандалі, туфлі або кросівки повинні бути виготовлені з натуральних матеріалів.

При виборі важливо враховувати, що під час користування моделі на хутрі і з замші добре розтягнуться, чого не скажеш про шкіряні вироби.

Покупка взуття — це свого його роду інвестиція в здоров'я: чим якісніше зроблений вибір, тим комфортніше буде вашим ногам.

Зображення — pinterest.com. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com