Як вибрати жіночі джинси залежно від особливостей фігури

16 грудня 2022
Редакція

Кожна з нас має різні форми, розмір та стиль, тому не завжди буває легко вибрати хороші джинси. Крім того, є багато різновидів штанів, примірка яких могла б тривати дуже довго. На щастя, є багато порад, які допоможуть знайти ідеальну пару джинсів без зайвих зусиль. Ми зібрали їх для вас у цій статті!

Які джинси пасуватимуть жінкам з фігурою «груша» і «трикутник»

Насамперед варто зазначити, що знайти джинси можна на будь-яку фігуру. Крім того, варто завжди віддавати перевагу брендовим продуктам, адже йдеться не лише про вищу ціну, а й про якість, яка безпосередньо впливає на зовнішній вигляд.

Якщо ваша фігура ширша в ділянці стегон та сідниць і вужча у плечах, завдання з пошуку джинсів може бути дещо складнішим, але в жодному разі неможливим для виконання! Ваша ціль – знайти зручну пару джинсів, яка підкреслить та урівноважить фігуру. Найпростіше це зробити за допомогою джинсів кльош різної ширини. Цей фасон допомагає збалансувати широкі стегна і досягти ефекту пропорційності по всій довжині ніг. З джинсами кльош варто одягати взуття з підборами, яке зробить ваші ноги довшими та стрункішими.

Також рекомендуємо купувати джинси з високою талією, які не лише допомагають збалансувати фігуру, а й приховують незначні недоліки. Звертайте уваги на моделі з позначкою «curve», які проєктуються спеціально для таких типів фігури, а також на штани з великими кишенями, які виглядатимуть красиво і пропорційно на фігурі з обʼємними стегнами та сідницями. Еластичний денім допоможе отримати більш витончений силует, а максимального ефекту вдасться досягти, заправивши вузькі штанини в черевики. Завітайте у розділ з джинсами сайту Answear.ua (https://answear.ua/k/vona/odyag/dzhynsy), щоб придбати модні штани кльош та джинси з високою талією!

Як обрати джинси для фігури «пісковий годинник» та «прямокутник»

Жінкам з фігурою «пісковий годинник» обирати легше, однак купувати першу-ліпшу модель теж не варто. Ваші джинси повинні допомагати зберегти пропорції фігури. З цим завданням чудово впораються вузькі джинси. Завужений фасон на ногах гармоніюватиме зі стрункою талією, а груди – зі стегнами. Гарну талію також варто підкреслити – зробіть це за допомогою штанів з високою посадкою, які акцентуватимуть увагу саме на цій ділянці. Знайти «золоту середину» варто й у розмірі задніх кишень. Крім того, вам гарантовано пасуватимуть вузькі джинси кльош – вузькі на стегнах і трохи ширші нижче колін. Якщо ж у вас обʼємні стегна і високий зріст, нижня частина штанів може бути ширшою.

Однак не варто перейматись, якщо ваша фігура не має багато привабливих вигинів, адже за допомогою правильних джинсів це питання можна легко вирішити! Якщо ваша фігура прямокутна або схожа на перевернутий трикутник, вам варто спробувати еластичні джинси. Товстий і жорсткий денім не матиме гарного вигляду на не надто округлих стегнах. Тому переконайтесь, що вподобана пара джинсів гарно облягає стегна і підтягує сідниці. Якщо знайти еластичні джинси важко, спробуйте підібрати модель з прямим кроєм або джинси-бойфренди. Вони допоможуть створити привабливий образ у стилі casual, не будуть мішкуватими (адже розроблені з урахуванням особливостей жіночої фігури), і подарують відчуття комфорту.

Джинси для жінок з фігурою «яблуко» – як вибрати

Жінки з цим типом фігури іноді мають недоліки в ділянці живота. Рішення – знайти правильні джинси, які приховають недоліки і покажуть переваги! Вам, безперечно, варто спробувати вузькі джинси у поєднанні з вільним «верхом». Таким способом ви приховаєте проблемну ділянку, звертаючи увагу на ноги. Ще один спосіб попрацювати над фігурою за допомогою одягу – це придбати джинси з високою посадкою, які утримуватимуть всередині все, що ви б не хотіли показувати. Струнким дівчатам з фігурою цього типу напевно пасуватимуть джинси зі стандартною посадкою. Якщо у вас пишні форми, радимо спробувати джинси regular, які за допомогою додаткової ширини на лінії від стегна до стопи допоможуть збалансувати пропорції. Обирайте джинси для кожного типу фігури на https://answear.ua!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше