Як вибрати сережки відповідно до форми вашого обличчя

12 серпня 2022
Редакція

Час від часу ми розповідаємо про те, як світ і мода змінюють одне одного. Мабуть, ви самі це відчуваєте по тому, як змінюються тренди. Адже вони чутливі до культурного підґрунтя. 

Сьогодні ми поговоримо про прикраси, зокрема про золоті сережки. Розповімо, як правильно обрати і купити золоті кульчики, які будуть личити формі вашого лиця. 

Сережки примітні тим, що підкреслюють ваше обличчя і додають акцентів стилю. Маючи так багато варіантів для покупки, важливо розуміти, як правильно підібрати пару, щоб підходила вашій унікальній формі обличчя. А якщо ви вже знаєте як, та хочете придбати золоті сережки, які відповідають усім трендам, вам сюди: stolychnashop.com.ua.

Розуміння будови обличчя може допомогти вам у виборі сережок на різні випадки життя, чи то елегантний, діловий або повсякденний образ.

Незважаючи на те, що ви прикрашаєте аксесуарами лише вуха, сережки можуть візуально зробити ваше обличчя ширшим, тоншим, довшим або більш круглим. Відповідність вашої форми обличчя правильній формі сережок може серйозно змінити правила гри в поліпшенні вашого стилю.

Вибираючи сережки, ви повинні враховувати

  • Вашу особистість.
  • Вашу форму обличчя.
  • Вашу зачіску.
  • Ваш стиль.

Ось кілька описів форми обличчя та типів сережок, які слід визначити при виборі того, що личитиме вашій формі обличчя.

Кругла форма обличчя

Ваші щоки мають більш округлу форму, а ваше обличчя приймає загальну круглу форму.

Довгі висячі сережки чудово виглядатимуть із круглою формою обличчя. Це допоможе подовжити його, надавши більш стрункого вигляду. Уникайте носіння обручів і заколок: вони зроблять ваше обличчя круглішим.

Обличчя у формі серця

Ваш лоб буде ширшим за ваші щоки, а нижня половина обличчя буде набагато вужча.

Сережки у формі крапельок ідеально підходять до обличчя у формі серця. Вони врівноважуватимуть вузьке підборіддя цього типу обличчя.

Квадратна форма особи

Ваш лоб та лінія підборіддя мають однакову ширину.

Обручі, круглі форми та об'ємні заколки будуть дивовижно виглядати на квадратному обличчі. Округлі сережки привернуть увагу до вух і пом'якшать природні кути вашого обличчя.

Ромбоподібне обличчя

Ваші очі та найширша частина вашого обличчя перебувають на одній лінії, а ширина вашого чола відображає ширину вашого підборіддя.

Сережки-цвяшки і сережки-крапельки, які розширюються донизу, — чудовий варіант, щоб збалансувати кути обличчя ромбоподібної форми.

Овальне обличчя

Овальне обличчя вважалося ідеальною формою обличчя. Ваш лоб не надто широкий, а лінія від лоба зливається з високими вилицями.

Обручі, заколки, сережки трикутники доповнять природний контур обличчя овальної форми.

Не існує жорстких і швидких правил для вираження вашого індивідуального стилю за допомогою сережок, але використання цих порад має покращити ваше почуття стилю та приверне увагу. Ювелірні вироби — це смілива заява про самовираження. Незалежно від трендів, не забувайте залишатися вірними тому, що вам зручно носити, та вибирайте те, що дійсно відповідає вашій унікальньності. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше