Як вибрати елегантні прикраси

5 листопада 2021
Редакція

Чи любите ви акценти так, як любимо їх ми? Навіть бездоганний лук потребує аксесуарів, які покажуть вашу інакшість, підкреслять характер —розкажуть світові, яка ви насправді, без зайвих слів.

Зверніть увагу на браслет Пандора. Їх виконують зі срібла та допоміжних матеріалів. Прикраси витончені, тому підійдуть і для вечірки чи походу в ресторан, і для походу в кіно з подружками та прогулянки. 

Акценти у вигляді сердечок, геометрії, цікавих застібок і каміння доповнять ваш образ.

Не забудьте про підвіски на шию. Радимо вибрати щось елегантне й невагоме. Щоб вдало підкреслювало вигини шиї, пасувало до сукні. Або виберіть щось на повсякдень. Згадайте, з чого складається гардероб, і придбайте прикраси, які будуть універсально  пасувати до більшості речей.

А під настрій можна додавати різні шарми. Покажіть світові, що ви можете бути різними — грайливими, романтичними, завзятими й енергійними. А поганий настрій залиште позаду.

Попереду нові пригоди, яскраві подорожі і складні рішення. Попереду ще стільки не написаних сторінок. Почніть їх писати і розмальовувати — хаотично, з жагою до життя. Тоді як прикраси додадуть упевненості.

 

Досі не знаєте, де знайти потрібні? Радимо магазин Пандора в Києві. Замовити можна безпосередньо на сайті. Увімкніть приємну музику, уявіть майбутнє побачення, можна із собою :) і гайда піднімати собі настрій. 

Зверніть увагу, доповнювати образи можна не тільки підвісками й браслетами. Красиві персні, сережки та кольє теж знайдете на сайті. Вибрані прикраси вам запакують у гарну коробочку.


Нині той день, аби потішити себе чи близьких жінок.


Зображення: pinterest.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше