Як вибрати натуральний шоколад

2 серпня 2021
Редакція

Літо в моменті  це розмови з друзями, відпустка, прогулянки до пізнього вечора, смачні напої і шоколадні вироби SPELL.

Якщо любите бельгійський шоколад ручної роботи, виберіть для себе та близьких сет із цукерок, щоб спробувати різні смаки. Достатньо всього кілька кліків на сайті, щоб дізнатися про склад і смаки боксів. А для тих, хто визначився з улюбленими смаками, на сайті існує функція "Збери сам". У такий спосіб ви можете самі вибрати, які цукерки покласти у коробку.

Або ж якщо набридли звичні смаки шоколаду з магазину, зупиніться на плитці шоколаду, як-от: темний шоколад із макакуйєю, молочний зі солоною карамеллю, білий з ягодами, чорний із журавлиною та брауні тощо. Для тих, хто не їсть цукру, теж є ласощі на вибір. 

Крем-пасти й вершкова карамель — те, без чого не обходяться добрі сніданки (і не тільки).

На сайті їх понад десяток. Класичні, як-от шоколадна чи солона карамель, і не дуже, як-от карамель з блакитними сирами чи карамель з маракуєю. Тому ваші оладки, тости й млинці будуть особливо смачними. Хоча кого ми обманюємо, іноді можна ласувати просто ложкою, тільки тс-с-с-с.

Ну і маст-трай сезону  морозиво. Можна взяти на пікнік або ласувати за переглядом фільму з друзями чи коханими.

Крім того, продукція SPELL — гарна ідея для подарунка. Нехай ваші близькі відчувають любов і турботу за теплими розмовами і смачним шоколадом.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше