Як вибрати комфортну піжаму: 7 порад

2 березня 2023
Редакція

Домашній одяг завжди був частиною гардеробу, на яку більшість людей не дуже зважала. Але, по суті, саме вдома ми проводимо велику частину життя, тому такий одяг має бути зручним та затишним. Сьогодні поговоримо про один із його видів — піжами.

Говорячи про піжами на думку спадає щось легке, функціональне, почасти яскраве. Далі розповідаємо, на що звернути увагу при виборі піжами, аби не прогадати із покупкою. А купити стильні піжами можна тут: https://www.tiana.style/.

Комфорт

Ви не зможете заснути, якщо будете постійно обертатися, метушитися через кусючий комір, застібання ґудзиків та підтягування штанів. Щоб уникнути цього, визначтеся, яка піжама буде для вас комфортна: чи хочете ви піжаму з кишенями, кнопками? Комір чи круглу горловину? Перевірте, чи гумка не надто тиснутиме, чи на ній є шнурки для зав’язування штанів. Ваша піжама стане частиною розпорядку сну, а комфорт —  головним пріоритетом.

Тканина

Бавовна є поширеним варіантом, оскільки легка та дихає. Однак майте на увазі, що ця тканина не дуже добре ізолює тепло. Це може знизити температуру тіла під час холодної погоди. Фланель популярна завдяки утриманню тепла, але її не можна носити в теплих умовах через важкий склад. Один з найкращих варіантів — шовк. Виготовлений із натурального волокна, цей матеріал збалансовує температуру тіла як у прохолодному, так і в теплому кліматах. Атласний матеріал ковзає по вашій шкірі, не подразнюючи. Його естетика теж прекрасна.

Розміри

Купуючи онлайн, знайдіть час, щоб переглянути таблицю розмірів і переконайтеся, що ви перевірили свої параметри. 

Стиль

Хто сказав, що одяг для сну не стильний? З такою кількістю модних принтів і візерунків піжама може по-різному відображати вашу індивідуальність. Будьте стильними та вибирайте однотонні варіанти. Або насолоджуйтеся сплеском кольорів і візерунків.

Можете вибрати щось під настрій або ж відразу кілька варіантів.

Довголіття

Інвестуйте в піжаму, яка буде з вами надовго. Виберіть таку, що не зношується та не вийде з моди. Як визначити, який одяг прослужить довго? Огляньте весь виріб, особливо шви. Якщо це покупка онлайн, попросіть детальні фото. Уникайте синтетичних матеріалів. Можливо, зможете придбати піжаму ручної роботи. Таким виробам приділяють більше уваги, ніж виробам масового виробництва. Кожна деталь ретельно перевіряється. Завдяки цьому ви зможете насолоджуватися покупкою якомога довше. Проте в Україні багато магазинів, які можуть похвалитися власним виробництвом одягу. Що дуже тішить.

Використання

Міксуйте різні верхи та штани. І ні, ваша піжама не повинна залишатися лише під подушкою :). Ви можете повторно використовувати верх як звичайну блузку. Наприклад, жіночі шовкові піжами стали сучасним трендом. 

Догляд

Піжаму потрібно регулярно прати. Зважте на інструкцію на бірці, яка підкаже вам режими прання.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше