Як вибрати каблучку для заручин: правила та поради

30 листопада 2021
Редакція

Каблучку для заручин можна вважати символом серйозних намірів чоловіка. До вибору ювелірної прикраси варто підійти відповідально: жінка буде згадувати цей особливий день, дивлячись на кільце. Детальніше про те, який дизайн завжди буде в моді, звідки сталася традиція дарувати обручку і як визначитися з каменем і вставкою читайте на https://gold.ua/ua/jewellery-articles/kak-vybrat-pomolvochnoe-kolco.

Пам'ятайте, що кільце підбирається для безіменного пальця правої руки. Продумайте заздалегідь хитромудрі ходи, як дізнатися розмір, якщо він поки невідомий. Якщо знімаєте мірку з безіменного пальця лівої руки, обов'язково додайте 0,2 - 0,3 мм.

Вибір каблучки для заручин

Класичний варіант — золоте кільце з діамантом. Золото може бути будь-якого кольору: рожевим, жовтим, білим. Підійде навіть платина. Вибираючи виріб, не забувайте про головне правило — кільце має бути зроблено з благородного металу, а обов'язковим елементом є дорогоцінний камінь.

Якщо дівчина є прихильницею срібла, то можна придбати срібне кільце.

Вибір каменю

А ось з вибором каменю не все так просто, не кожен підходить, враховуйте значення кожного каменю. Наприклад, перли символізує сльози, опал — нещастя, темні камені — негативні емоції. Тому класичний варіант — це завжди діамант, адже він знаменує довговічність любові та міцні відносини на багато років.

Ще один камінь, Що символізує сталість почуттів — це рубін. Допомагає вирішувати конфлікти в родині та не дає пристрасті згаснути. Міцну любов обіцяють зелений смарагд, сапфір, сердолік.

Вибір огранювання і закріпки

Хоча існує три види огранювання (коло, кабошон, фацетная), їхніх варіацій набагато більше. Якої форми буде мінерал, залежить від дизайну, властивостей мінералу (чистота, твердість, розмір) і від професіоналізму ювелірного майстра.

Вибір закріпки залежить від дизайну прикраси та творчої задумки. Найпопулярніші види: канальна, гачки та ободкові.

Оригінальна каблучка для заручин

Якщо дівчина обожнює оригінальність, її здивує не класичне кільце, а модне: прикраса химерної форми з нетрадиційним каменем, наприклад, з сапфіром.

В каталозі інтернет-магазину Gold.ua представлені найрізноманітніші моделі: від класичних до оригінальних. Але головне – вибирайте сердцем.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше