Як вибрати фен для волосся: 4 поради

31 січня 2023
Редакція

Серед тисячі брендів і моделей на вибір іноді важко відрізнити розрекламовану техніку від реально дієвої. Далі розбираємо, на що варто звернути увагу при купівлі фену, щоб ви не помилилися у виборі. А вдалу покупку можете зробити тут: https://profi-perukar.com.ua/feny-dlya-volos/

1. З чого почати

Фен має мати принаймні три режими нагріву, щоб ви могли регулювати температуру відповідно до своїх потреб. Він також повинен мати відповідні насадки для вашого типу волосся.

Споживачам із густим і довгим волоссям потрібен фен, який допоможе скоротити час висихання. 

2. Матеріали і технології

Переглядаючи фени в інтернеті або в магазинах, ви, ймовірно, помітите, що різні моделі виготовлені з використанням різних технологій або матеріалів, як правило, іонних, керамічних і/або турмалінових.

Іонні, керамічні та турмалінові технології зменшують кучерявість і статику та допомагають висушити волосся швидше, ніж стандартні фени.

Це тому, що ці технології вивільняють негативні іони. Волосся, як правило, має позитивні іони, а негативні іони допомагають їм протидіяти, нейтралізуючи статику та розлітання. Турмалін і кераміка також є хорошими провідниками тепла, тобто вони допомагають фену сушити волосся ефективніше.

3. Потужність

Тепло та швидкість повітряного потоку є основними механізмами, за допомогою яких фен сушить ваше волосся. Використання нижчого рівня нагрівання займе більше часу, ніж використання вищого. Те саме стосується швидкості. 

4. Догляд та обслуговування фена

«Якщо у вашому фені є фільтр, важливо час від часу очищати його. Якщо ви цього не зробите, фільтр може “забитися”, і фен перегріється.

Перевірте інструкцію з експлуатації, щоб дізнатися, чи є у вашого фена фільтр і як часто його потрібно очищати. При правильному догляді хороший фен може прослужити роками.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше