Як вибрати дитячу вишиванку для хлопчика

Вишиванка як необхідний елемент гардероба останнім часом зайняла своє почесне місце в кожному будинку. Це стосується також і гардероба маленьких українців. З моменту здобуття Україною незалежності в багатьох школах і навіть садочках стало традицією вдягати вишиванку на 1-е вересня. І ось, напередодні старту нового навчального року знову стає актуальним питання:

Як же вибрати вишиванку для школяра?

Розмір. Зазвичай головним параметром є зріст. Однак з огляду на те, що пропорції фігури в дітей різні, необхідно враховувати також і ширину виробу. Для цього виміряйте обхват грудей дитини і розділіть навпіл або заміряйте ширину від плеча до плеча по будь-якій сорочці, яку носить хлопчик. Ще один параметр — це довжина рукава. Як для високих і худих, так і для низьких і вгодованих стандартні пропорції можуть не підійти. Довжину рукава можна виміряти знову по тій же сорочці, яку носять. Або ж заміряти довжину руки, зігнутою в лікті.

Тканина. Для комфорту дитини краще вибирати одяг з натуральних тканин — льону або бавовни. Найчастіше використовують бавовну, тому що вона менше мнеться. Можна вибрати вишиванку і з сорочечної тканини, в яку додані синтетичні волокна: вона буде більш довговічною, хоча і не такою приємною до тіла. Тільки не вибирайте одяг повністю із синтетики: вона погано пропускає повітря і в ній буде дуже спекотно, тим більше, 1-го вересня.

Вишивка. Може бути ручною або машинною. Вибір залежить від особистих переваг. Ручна вишивка буде унікальною, але й коштуватиме дорожче. Зараз на ринку вишиванок такий великий вибір орнаментів і кольорів, що, навіть купивши промисловий виріб, існує дуже маленька ймовірність зустріти точно такий же екземпляр ще на комусь. Іноді замість вишивки на тканині використовують ткану тасьму, нашиту на манжети і комір. Що стосується візерунків і орнаментів, то тут величезний вибір варіантів на будь-який смак. Вибирайте виходячи з особистих переваг.

Колір виробу. Як святковий варіант, вишиванка, звичайно, повинна бути білою. А на кожен день ми радимо придбати темно-синю або чорну вишиванку.

В інтернет-магазині Глаздов ви можете замовити якісну вишиванку для хлопчика з бавовни, а менеджер підкаже, як не помилитися з розміром. Для покупців з усього світу стане в нагоді наш інтернет-магазин на платформі Etsy. Уже багато красивих та якісних вишиванок дарують свято на всіх континентах світу.

Обкладинка — pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше