Як відбувається міжпросторовий Зсув

Багато людей не розуміють, яким чином відбудеться міжпросторове зрушення, коли Земля третьої щільності перейде в четверту щільність.

Багато хто сумнівається, що можливо багатьом з нас доведеться покинути своє фізичне тіло. Однак, просторовий Зсув змінить молекулярну структуру нашого тіла, тому що це єдиний спосіб зробити цей Перехід. Наше тіло має стати менш щільним, і зараз ми якраз готуємося до цього різними способами.

Коли відбудеться міжпросторове зрушення, ми відчуємо, як тривимірний стан Свідомості відступає. Коли це станеться, ми почнемо бачити, як зникають синтетичні матеріали, які не належать до природного світу.

Террі Вейт пише: «На мій погляд, вони не зникнуть одразу, це залежатиме від того, з чого вони зроблені. Коли сітка тривимірної Свідомості почне руйнуватися разом із магнітним полем Землі, тоді ці синтетичні матеріали зникнуть».

Чого багато хто не знає, так це те, що зміна вісі планети та сітки магнітного поля планети відбувалася впродовж мільйонів років, тому ми не знаходимо залишків синтетичних матеріалів попередніх цивілізацій. Варто відзначити, ці минулі цивілізації були набагато розвиненішими, ніж наша цивілізація.

Той факт, що об'єкти починають зникати, особливо для тих, хто зовсім не помічає змін, що відбуваються на нашій планеті, хто також не розуміє, що відбувається з ними самими, є причиною того, що вони починають потроху божеволіти.

Ось чому дуже розвинені цивілізації будували потужні споруди з каменю. Ці структури проходять крізь зміни вимірів та залишаються там. Коли з'явиться цей тривимірний інтерфейс, ви помітите, що кольори об'єктів не співпадатимуть так, як ви до цього звикли, і це вас приголомшить.

Галактики, що спостерігають за цим Зсувом, сподіваються на поступовий рух крізь цей інтерфейс. Ви зможете спостерігати цю зміну тільки впродовж дуже короткого проміжку часу, перш ніж магнітне поле Землі повністю зруйнується. Ваше поле зору і взагалі зір зникне, ви опинитеся в якійсь чорній порожнечі. Тривимірна Свідомість зникне для вас. Кажуть, що люди засинають і починають бачити сни на третій – четвертий день. Відомі «Три дні Темряви» - це природний процес, і ми робили це багато разів, але страх буде проблемою для деяких людей із рівнем Свідомості третього виміру.

 Під час цього процесу ви можете раптово згадати, що це робили раніше. Коли світ Четвертого виміру входить у ваше сприйняття, Світло повертається знову, і ви опинитеся у світі, якого ви раніше не бачили, бо просто не змогли його згадати через стирання вашої пам'яті, або простіше сказати, через горезвісну завісу забуття.

Це буде зовсім нове місце. Усі кольори, форми та текстури будуть для вас новими. Є багато спільного, коли ви змінюєте світи, але цей світ ви вже змінюватимете і впливатимете на нього, як доросла людина, а не як немовля в третій щільності.

Можливо, ви втратите одяг, який виготовлений із синтетичних матеріалів. Можливо, деякі залишаться зовсім голими, бо їм нема чого буде одягнути.

 Людство не може жити без електромагнітного та магнітного поля. Коли це поле зруйнується, для нас відкриється зовсім інша реальність. Ось чому про це не говорять у новинах.

Ми з вами незабаром побачимо новий світ. Сліпі скоро побачать Світло. Попереду відкриється чудовий новий світ. Ми проходимо цю подорож Лінією Часу разом, крок за кроком.

«Ніхто не може зупинити те, що прийде».

Це не просто крилата фраза.

www.youtube.com

 Канал Житель TV

Фрілансер Валерій Зміївський

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше