Як правильно вибрати журнальний столик для дому

30 липня 2022
Редакція

Затишок удома — це завжди про теплі стосунки в сім'ї та про веселу компанію друзів. А ще затишок і комфорт — це вдало облаштований простір, щоб кожному члену сім'ї подобалося місце, де той живе. 

Якщо ви хочете придбати нові меблі або оновити зовнішній вигляд кімнати, журнальний столик може стати гарним початком цього. У статті розповімо, чому журнальні столики виробництва Італія варті уваги.

Журнальний столик насправді багатофункціональний. На ньому можна зберігати книги і журнали, предмети декору, які доповнюють вашу кімнату, можна пригостити друга, коли той зайде на каву. 

Вибір правильного розміру, форми та матеріалу для вашого журнального столика може мати велике значення у тому, як він буде працювати і як довго прослужить.

На що звернути увагу

  • Висота столу зазвичай повинна бути від 36 до 51 см. 

  • Стіл має бути приблизно на 5 см нижче висоти сидіння на вашому дивані. 

  • Залиште приблизно 40 см від краю стола до дивана і не менше 71-76 см до тумби під телевізор або меблів навпроти дивана.

  •  Стіл має бути на дві третини довжини дивана для правильної пропорції.

Перевірте пропорції та візуальний ефект

Пуф для зберігання або стіл закритого об'єму здаватимуться вагомими в кімнаті, тому подумайте про овальну форму.

Скляний журнальний столик додасть простору легкості, але він не витримaє велику вагу. Виберіть великий квадратний або круглий журнальний столик для великої кімнати з Г-подібним секційним диваном, щоб у кожної людини була поверхня для сидіння.

Це також врівноважить масштаб і зробить простір більш пропорційним. Якщо у вас мало місця, оберіть стіл меншої висоти та меншого розміру. Наприклад, акриловий або скляний стіл. А придбавши стіл журнальний у м. Київ, можете не хвилюватися про його надійність і якість.

Розгляньмо функціональність 

Подумайте про те, як ви плануєте використовувати стіл, перш ніж купувати його. На ваш вибір розміру та матеріалу вплине, якщо ви плануєте використовувати стіл як частину інтер’єру, для додаткового зберігання, для їжі та напоїв під час розваг або якщо у вас є діти, яким потрібні м'які краї, щоб уникнути травм. Звичайний дерев'яний стіл, який не зношується, також є чудовим вибором для дітей у будинку. 

Журнальні столики, які будуть часто використовуватися для напоїв чи їжі, найкраще покрити поверхнею, що протирається, стійкою до плям або подряпин.

Не забувайте про стиль 

Журнальний столик — це робоча конячка, але він також є важливим елементом дизайну будь-якої кімнати.

Подумайте про унікальний матеріал, який підкреслить ваш стиль і доповнить його, наприклад мармур, скло та акрил.

Завжди вибирайте стіл, що витримає випробування часом. Модна річ вийде із моди раніше, ніж ви це помітите. Вінтажні предмети надають несподіваної чарівності та індивідуальності будь-якому простору і зазвичай їх вважають вічними. Хоча дерево може бути красивим, радимо використовувати й інші матеріали для створення неповторного стилю.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше