Як правильно вибрати термобілизну: 4 поради

30 грудня 2022
Редакція

Протягом року ми часто розповідали вам про тренди на одяг і взуття, говорили про різні поєднання і зручність. Сьогодні підготували для вас теж щось цікаве — мова піде про термобілизну. Вона має стати частиною вашої бази, якщо ви полюбляєте зимові види спорту та такий відпочинок. А ще після відключень світла можемо додати +1 пункт — використання вдома, коли холодно. Головне завдання термобілизни — це відведення з тіла вологи і збереження матеріалу сухим.

Кофти, бриджі, майки, штани, футболки, труси — на сайті можна зібрати собі комплект. Ви можете вибрати одяг як для дорослого, так і для дитини. Щоб усім було тепло і комфортно. 

Ось кілька порад, які стануть у нагоді при виборі термобілизни:

Тканина

Як і в будь-якому одязі, перше і найважливіше, що потрібно перевірити — це тканина. Якщо він пошитий із надто колючого матеріалу, у вас можуть виникнути сильні висипання. Обирайте тканину, яка не подразнює вашу шкіру, як-от супертонка та надм’яка акрилова мікрофібра з сумішшю поліестеру, яка забезпечує надзвичайно м’яке відчуття, а також зберігає тепло та комфорт. Або зупиніться на термобілизні, яку шиють з вовни мериноса. Вона дуже м’яка, гіпоалергенна та має антибактеріальні властивості. Тому її вибирають за основу.

Зазвичай для пошиття беруть поєднання кількох тканин. Це забезпечує хороше утримання тепла та ізоляцію, щоб ви могли радіти морозній прогулянці та не відчували дискомфорт.

Форма

Купуйте термоодяг, який щільно прилягає до вашого тіла. Він повинен відчуватися як друга шкіра, та це не означає, що він має сковувати ваші рухи або бути занадто тугим. Дуже щільний терм створить теплові кишені замість розподілу тепла тіла по шкірі, що зробить його менш ефективним. Ви також можете перевірити наявність бічних вентиляційних отворів, які сконструйовані для комфорту та необмеженого руху.

Крім того, термічні костюми часто носять під верхній одяг, наприклад, під піджаки, футболки, штани тощо. Тому важливо вибрати правильну посадку, щоб не виглядати громіздким.

Шви 

Хоча багато людей дотримуються правил і перевіряють посадку та тканину термічних виробів перед покупкою, вони часто не звертають увагу на шви. Це надзвичайно важливо, оскільки термічні елементи розташовані дуже близько до нашої шкіри, тому будь-який грубий або важкий шов усередині може викликати подразнення та потертість.

Тому завжди використовуйте термобілизну з глухими посиленими швами або взагалі без швів.

Стиль 

Незважаючи на холодну пору, вам не слід забувати про власний зовнішній вигляд. Просто переконайтеся, що ваша база ідеально підібрана. Термічні штани настільки універсальні, що ви можете одягати їх зверху чи під низ і при цьому виглядати та почуватися чудово.


Насолоджуйтеся прохолодною зимою, відчуваючи тепло!


Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше