Як правильно вибрати меблі для дому: 6 порад

20 січня 2023
Редакція

Вибір меблів — важливий процес. У вас є можливість повністю переосмислити свій дім за допомогою сотень стилів, кольорів, планувань і матеріалів. А також вдихнути життя у ваші будні. Однак на ринку безліч фірм і магазинів, то як серед них вибрати і не витрачати надто багато часу?

Маємо для вас кілька порад, як купити меблі Ikea в Україні.

Визначте бюджет і дотримуйтеся його

Коли вирішите придбати нові меблі, найперше визначте свій бюджет. 

  • Скільки можете витратити на меблі? 

  • Яку комфортну суму ви хотіли б витратити та який у вас ліміт? 

  • Визначивши свій бюджет перед покупкою, ви можете піти в магазин і зосередитися на дизайні меблів, якості матеріалів і не витрачати енергію на розрахунок того, чи можете ви дозволити собі це ліжко чи той диван. 

Виберіть дизайн перед покупкою

Ви віддаєте перевагу класичному стилю чи чомусь сучасному та витонченому? Бажаєте, щоб дизайн помічали інші або ж вам подобаються прості, стримані стилі? Перш ніж купувати меблі, ви повинні мати чітке уявлення про те, який бачите дизайн вашого будинку. Подумайте, які кольори та тони підійдуть дому і як впишуться в наявний дизайн.

Віддайте перевагу надійним меблям

Завжди вибирайте меблі з якісних тканин. Розкішні матеріали будуть зручнішими та прослужать набагато довше, ніж дешеші тканини. Тому вибір меблів із якісних матеріалів часто є розумною інвестицією. Якщо у вас є діти, ви розумієте важливість плямостійких тканин. Вони також стануть у нагоді в повсякденному житті, коли вам захочеться перекусити сидячи на дивані :). Рентабельно!

Подумайте про кількість людей

Важливим фактором при виборі меблів має бути кількість людей у вашому домі. Якщо ви живете самі, вам, імовірно, не потрібен масивний гарнітур для вітальні. Зверніть увагу на меншу секцію та стілець або два. Якщо у вас вдома велика сім'я, повнорозмірна секція і кілька стільців, ймовірно, підійдуть краще. Це працює для кожної кімнати.

Якщо не впевнені, запитайте поради в консультанта

Вибір меблів може здатися складним завданням. Тому, якщо потребуєте допомоги, не соромтеся звернутися до професіонала, який знається на дизайні інтер’єру та виборі меблів. Оптимальним варіантом буде допомага консультанта магазину.

Радимо

Переходьте на сайт mebel-club.com.uaТут є все необхідне для дому. Якщо ви хочете отримати класні меблі за вигідною ціною, знайдете їх тут. Вигідні умови, швидка доставка, різноманітний вибір —усе, щоб ви залишилися задоволені покупками.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше