Як правильно носити аксесуари? 11 хитрощів від відомих світових стилістів

24 березня 2017
Cikavoznaty.com.ua

Міксуйте різні метали

"Мода на аксесуари пройшла довгий шлях у своєму розвитку", – каже Челсі Джексон, стиліст і поціновувач стильного одягу. Джексон радить поєднувати дорогі ювелірні вироби теплих тонів (антикварні годинники з латуні або кілька витончених золотих намист) зі срібними браслетами або парою сережок. Стиліст рекомендує вибрати свій улюблений метал в якості бази і додати кілька контрастних за кольором прикрас.

Обирайте зручні туфлі 

"Масивні підбори ідеально підходять для тривалого щоденного носіння, тому що вага тіла рівномірно розподіляється по всьому взуттю", – каже Джексон. А якщо ви носите вузькі туфлі, то висота підборів до 5 см допомагає підтримувати баланс. "Згадуючи, як ви з обережністю йдете на восьми-сантиметрових підборах, розумієш, що краще зберегти їх для виходу в театр", – говорить він.

Доглядайте за вашими нігтями

Якщо ви збираєтеся носити коктейльну каблучку, або навіть кілька тонких каблучок, переконайтеся, що ваші нігті мають гарний вигляд. "Навіть якщо у вас немає часу для повного манікюру, швиденько поправте покриття, щоб усі 10 пальців виглядали акуратно", – радить Венді Льюїс, автор блогу Beautyinthebag.com.

"Якщо у вас немає часу для фарбування нігтів кольоровим лаком, то нанесіть на них базове покриття. Так ваші нігті будуть захищеними від ушкоджень", – рекомендує Льюїс. Короткі нігті в тренді, тож вибирайте овальну або квадратну з круглими кутами форму, щоб запобігти ламанню. "Якщо в центрі уваги будуть ваші неохайні нігті, ніхто не побачить яскравої і масивної каблучки", – додає блогер.

Не будьте занадто педантичними


"Давно минули ті дні, коли ваше взуття мало ідеально підходити до вашої сумочки", – говорить Кортні Хеммондс, модний стиліст, автор і координатор програм "Модний маркетинг" і "Менеджмент у сфері дизайну та моди" в Інституті мистецтв Атланти. Хеммондс пропонує носити сумку трендового кольору на думку компанії Pantone (до речі, цього року це – колір свіжої зелені, Greenery), поєднуючи її зі взуттям іншого кольору. Це зробить ваш зовнішній вигляд більш свіжим і сучасним. Повністю прийнятним є носіння сумки сливового кольору з анімалістичним взуттям. Або спробуйте яскравий клатч і чорні босоніжки, щоби привернути до себе увагу.

Завжди трохи прикрашайтесь

"Для того, щоби покращити свій образ, завжди додавайте хоча б один акцент", – каже Хеммондс. – "Це змінить ваш зовнішній вигляд від "гарного" до "приголомшливого". Оберніть навколо шиї світлий візерунковий шарф, перш ніж вийти з дому в повністю чорному вбранні. Або одягніть на зап’ястя браслет, щоб зробити вигляд сукні більш стильним і менш класичним. Вам не доведеться занадто сильно замислюватись над тим, що з чим поєднується, коли ви обираєте тільки один акцентний аксесуар, такий як намисто-нагрудник.

Джинси — це дещо більше, ніж просто одяг у стилі кежуел

Боббі Шеслер, радник WhoWhatWear.com, вважає, що коли справа доходить до деніму, "треба змішувати і поєднувати". Він рекомендує комбінувати такі структуровані за формою елементи як блейзер і гостроносі лодочки з потертими джинсами і футболками. А свої кросівки залиште для тренажерного залу.

Коли сумніваєтеся – обирайте довге намисто

Намисто не тільки має силу "підійняти" ваш образ на сходинку вище, але також може дати вам заряд впевненості у собі. За словами креативного директора журналу "О", Адама Глессмана, ваше намисто має працювати на вас — ланцюжок довжиною трохи нижче бюста змушує вас виглядати вищою і стрункішою.

Ваші зап'ястя ніколи не повинні бути оголеними

Бріджит Раес, експерт зі стилю, радить носити кілька браслетів. Придбайте набір з декількох штук або підійдіть до питання творчо і дослідіть вміст своєї скриньки з ювелірними виробами. "Ви можете сміливо поєднувати ті браслети, які у вас вже є".

Погода для светрів не є виправданням для відмови від аксесуарів

"Коли ваш одяг не дозволяє одягнути багато прикрас, наприклад, водолазка, використайте взуття, щоб оновити свій образ", – пропонує Раес. Хороший вибір — це замша або короткі чоботи в теплих коричневих тонах, темно-бордового, оливкового або синього кольору

Подумайте, куди ви збираєтеся піти

 

"Сучасні правила стилю набагато м’якші, ніж у минулі часи. Це стосується навіть ділового дрескоду", – вважає Крістіна Мур з Сorporatefashionista.com. "Протягом дня цілком прийнятно носити різні дрібничкі", – говорить вона. "Шикарний елегантний камінь в намисті може бути ідеальним аксесуаром для ділового дня, повного зустрічей. Проте треба враховувати той факт, що його мерехтіння буде скоріше відволікати вашу аудиторію, ніж привертати увагу", – застерігає вона.

Будьте уважними, купуючи комплекти ювелірних виробів

Велике намисто і сережки в красивій упаковці виглядають прекрасно і здаються ідеальним доповненням до вашого образу, проте Ембер Едвардс, редактор Buyscreatingmemories.com, радить: "Переконайтеся, що комплект ювелірних виробів не буде занадто громіздким в порівнянні з вашим вбранням. Якщо ви носите дуже щільний топ, то до нього підійде більш стриманий комплект ювелірних виробів. Найкращий спосіб підкреслити свій вигляд — це обрати спокійний набір прикрас, який буде доповнювати образ, а не конкурувати з ним."

Від CIKAVOZNATY.COM.UA

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше