Як обрати гідного чоловіка

5 листопада 2015
Валерія
Дорогі, жіночки! Впродовж життя ви міркуєте над питанням "Яким має бути Ваш обранець"! Це дійсно важливе питання, тому що ви обираєте людину, з котрою проживете все життя, а також від котрої народите дітей! До вибору чоловіка треба підходити відповідально, щоб у майбутньому не виникло проблем у вашому сімейному житті!

Читаючи психологічні статті, можна знайти перелік достойних рис, якими має володіти справжній чоловік! Дізнавшись цю інформацію, ви зможете придивитися до своєї "другої половинки" та зробити певні висновки: чи це та людина, з котрою ви готові прожити одне життя, чи можливо варто натиснути на гальма перед прийняттям кінцевого рішення!

Жіночки, варто пам’ятати: НЕ БІЙТЕСЯ залишитися самотніми на все життя, якщо зараз ви маєте розлучитися з бойфрендом, і не сприймайте близько до серця образи, котрі він вам висловить впродовж усієї митті розставання, то все пусте! Адже після цього жахіття у вас з’явиться шанс почати все з чистого листа, а це вже гарний початок для створення нових відносин!

Майже в усіх статтях, де описано, які риси повинні бути у майбутнього чоловіка, можна знайти спільні думки це: надійність, чесність, відповідальність, мужність та бажання будувати родину! Це узагальнення достоїнств, на які мають звертати увагу жінки, будуючи певні наміри на обранця! Після таких висновків я запитала декількох дівчат про їхню думку щодо майбутнього чоловіка, яким саме вони його уявляють!
Ось які твердження отримала:

Марина: "Ну, в кожного свій ідел, але, напевно, надійним, щоб по-справжньому кохав, вмів вислухати і зрозуміти, любив дітей, щоби був опорою в сім’ї!"
 
Оксана: "Це той чоловік, якого чекаєш з роботи з нетерпінням, кожна хвилина з ним - це скарб, ти почуваєш себе королевою з ним, він все робить для блага сімї, у всьому допомагає, а головне, кохає і поважає!"
 
Ганна: "Понятие "идеальный муж" для меня это, во-первых, близкий мне человек, который знает и понимает меня лучше других, во-вторых, самодостаточный, уверенный в себе и в своих силах мужчина, и в третьих, с чувством юмора, любящий и уважающий меня муж!"
 
Вікторія: "Им может стать любой, главное, только взаимная любовь, но, для меня, это тот, кому можно довериться, кто сможет всегда выслушать, будет заботиться и уважать, достаточно хорошо владеет собой в разного рода ситуациях поддерживает себя в тонусе и еще, не менее важное, – веселый!"
 
Катерина: "Идеальный муж должен быть надежным, верным и образованным!"
 
Анастасія: "Идеальный муж должен быть надежным, чтобы я могла себя с ним чувствовать уверенно! Он должен быть чутким, чтобы понимал мои чувства. Сострадательным, нежным, внимательным, чтобы детей любил, а главное, хотел! А так же был находчивый и спонтанный. И, конечно, чтобы его любви хватило на всю мою жизнь, а моей - на его!"
 
Прослухавши та переглянувши ці коментарі, можна зробити математичний приклад – до надійності, мужності, чесності та бажанні будувати родину та виховувати дітей можна додати почуття гумору, довіру, розум (освіту), впевненість у своїй силі та, головне, вірність = ідеальний чоловік на все подружнє життя!

Головне кохати одне одного та бути готовими вислухати та допомогти у важкі часи, не кинути людину, котра тобі довіряє, напризволяще, а також знайти спільну мову з батьками жінки та її рідними!

Таким чином, жіночки, можна знайти собі гідну пару та будувати родину, і не забувати, що саме від нас залежить затишок та приємна атмосфера вдома, тому що ми - господині домашнього вогнища!
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше