Як носити височезні підбори?

17 листопада 2014
Аліна
Туфлі на шпильках можуть серйозно нашкодити жіночкам, а особливо ще зовсім юним, якщо не знати як правильно їх носити.

Обирайте туфлі з супинаторами, які підтримують стопу в трьох точках: біля основи мізинця, великого пальця, а також п'яти. Тоді стопа пружинить і забезпечує комфорт м'язів, сухожиль і кісток.

В офісі сидіть у зручних туфлях, а ходіть — на підборах. Якщо ви керуєте автомобілем — тримайте в салоні запасне взуття: зручне і безпечне.

Найголовніше - це правильно підібране взуття!

Ідеальна модель на високих підборах - це класичні туфлі на шпильці, довгому і тонкому каблуці, висота якого становить не більше восьми-десяти сантиметрів, хоча це поняття суто індивідуальне. На більш високих каблуках, висотою в п'ятнадцять або навіть сімнадцять сантиметрів навіть жінки, які ходять у взутті на високих підборах постійно, почуватимуться не надто комфортно. На перший погляд може здатися, що ходити в такому взутті не просто незручно, але й практично неможливо. Але головне - це практика! Працюйте над своєю ходою і ви будете неперевершені!

Варто знати

Навчаючись ходити на підборах, не забувайте про вкладиші для взуття: м'які силіконові устилки, наприклад, зроблять туфлі на найвищих і тонких, нестійких підборах набагато зручнішими.

Не забувайте давати ногам відпочинок - особливо якщо під час ходьби на високих підборах ноги почали боліти. Кожні двадцять-тридцять хвилин сідайте відпочити.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше