Як носити бралет: найвдаліші модні образи

24 травня 2021
Редакція

У гардеробі жіночої білизни почесне місце займає бюстгальтер. Він виконує практичне і естетичне призначення: дбає про комфорт грудей, рівномірно розподіляючи їхню вагу стосовно тіла, і красу, сексуальність представниць прекрасної статі. Для пошиття цього елемента жіночого одягу використовується різний матеріал: бавовна, шовк, поліестер, атлас, оксамит і мереживне полотно. Саме про останній вид тканини і піде далі мова.

Наразі особливою популярністю користується романтичний бюстгальтер, виконаний з найтонших мереживних тканин. Він називається бралет. Останнім часом він завоював симпатії мільйонів модниць.

Характеристика моделі

Більшість сучасних бюстгальтерів випускаються на «кісточках» - тонких металевих дужках. Вона жорстко притискає виріб до тіла, але надійно фіксує бюст. Без кісточок випускається бавовняна білизна для дому, спеціальні бюстгальтери для годування немовлят, спортивні та класичні зі збільшеною нижньою частиною, які призначені суто для підтримки молочних залоз. Бюстгальтер-бралет не має незручних вставок і кісточок, що зумовлюють дискомфорт під час носіння. Мереживо, з якого майстерня Bralette виготовляє бралети, на 90% складається з натуральної бавовни і 10% эластана, що зумовлює тканині еластичність, м’якість, приємне відчуття на шкірі. Переваги перед класичними моделями стають очевидними при першому ж  знайомстві з bralette:

  • має красивий зовнішній вигляд, підкреслює природну привабливість грудей;
  • вирізняється підвищеним рівнем комфорту;
  • актуальна кольорова гама;
  • дозволяє створювати широке розмаїття образів - від розкутого спокусливого стилю до спортивних і casual-варіантів.

Як створити унікальні варіації

Деякі моделі ліфа можна носити як в якості нижньої білизни, так і в ролі оригінального топа. Добре поєднується виріб з будь-якими видами одягу – светрами, джинсами з високою посадкою, шортами, футболками, блузами, топами, коктейльними сукнями.

Варіант 1. Щоб додати ніжності зимовому образу, можна одягнути бюстгальтер під кашеміровий светр. Не варто при цьому надягати шарф - нехай розкішне мереживо бралета проглядає крізь светр і виділяє лінію шиї і декольте.

Варіант 2. Можна спробувати скомбінувати свої високі джинси, або шорти із мережним бюстом, а зверху накинути кардиган або піджак.

Варіант 3. Більшість жінок і дівчат не люблять носити прозорі блузи, адже через них проглядає нижня білизна і недоліки, які дами хочуть приховати. Бралет стає справжнім рятівником під час носіння прозорого одягу. Можна навіть експериментувати із кольорами бралетів, створюючи різні комбінації нарядів - від романтичного до найбільш екстравагантного.

Варіант 4. Тепер не потрібно ховати бретелі, застібки - конструкція дозволяє, і навіть «наполягає» на тому, щоб сміливо демонструвати білизну оточуючим. Тут немає нічого зайвого: простий, але неймовірно привабливий ліф-бралет підкреслить груди, створивши жіночний і чуттєвий образ із спідницею, або платтям різного фасону.

Варіант 5. Спортивні бюстгальтери і майки завжди були предметом одягу тільки для тренувань. Можна спробувати одягнути мережевий виріб під футболку. Таке вбрання підійде як для спортзалу, так і для прогулянок на березі річки, моря, у парку.

Варіант 6. Строгий практичний, елегантний офісний жіночий костюм у поєднанні із ліфом з широкою мереживною вставкою внесе нотку загадковості, витонченості в образ успішної бізнес – леді. Сучасна жінка, яка будує свою кар’єру, повинна носити не просто ділові дорогі костюми з особливим шиком, а підбирати до них оригінальні аксесуари. Модель широкого ажурного бюста вирішує цю проблему стовідсотково. 

Будь-яка поважаюча себе леді цінує зручність і естетику. Саме тому стилісти рекомендують дівчатам і жінкам звернутись у вище згадану майстерню і придбати ексклюзивний товар.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше