Як мрії народжують ідеї, які трансформуються в проекти, а проекти - в дії, що ведуть до успіху

24 листопада 2015
Lili Matiyash
Можна багато думати чи говорити, слухати інших, що вони думають чи говорять - а можна почати діяти, взяти і просто зробити...

Все починається з мрії....


Ви знаєте, дуже важливо мріяти. Я впевнена, що в багатьох з вас, хто читає зараз цю статтю, були чи є мрії. Можливо, в сьогоднішній важкий час, сповнений війни, негативу, економічної кризи і т. д., ви скажете мені - "Які мрії? Тут думаєш, щоб вижити і дочекатися завтрашнього дня". Тоді я вам відповім - "Почніть мріяти прямо зараз, згадайте ваші дитячі мрії, помрійте щиро, як дитина - і ви зрозумієте, що, насправді, світ навколо вас інший, і не все так погано, як здається на перший погляд."

Мрії надихають і покращують настрій, це доведено. Тому, чому б на декілька хвилин не відволіктись від банальної рутини сьогодення.

Багато людей мріють про таку справу, яка приноситиме радість і задоволення, буде корисною для інших людей. Це велике прагнення кожного - бути корисним в цьому світі та залишити після себе якусь частинку себе. Думаю, для кожного важливо, щоб його пам'ятали...

Ви знаєте, що саме тоді, коли ви мрієте - до вас приходять ідеї. Я не кажу, що завжди. Інколи ідея може прийти, коли вам ввечері не спиться, чи коли ви їдете в громадському транспотрі, чи коли просто гуляєте по вулиці, але коли ви мрієте - ідеї приходять найчастіше!

Ідеї - це класно. Думаю, кожен з вас відчував прихід якоїсь ідеї, яка, на вашу думку, ну просто знахідка, ви щасливі, літаєте на крилах і кажете собі - "Клас, який/яка я молоець, це найкраща ідея, яку я придумав/придумала"

І хоч ідея може бути й не нова, але у вашій інтерпретації вона нова, свіжа, ви немов вдихнули в старе промінчик оновленого.

Саме так люди загоряються ідеєю, саме так це відбувалося у мене...

Та ці миті надходження ідей і стан ейфорії дуже часто минають, ми опускаємося з "небес на землю", багато хто каже собі - та ні, це ж скільки всього потрібно, в нашій країні це нереально, мені, напевно, не вдасться, мене ніхто не підтримає, а де я візьму гроші на реалізацію своєї ідеї і.т.д. Тобто ідея розвіюється через невпевненість в собі, своїх силах і бажаннях. Так, саме бажаннях - тому що, якщо у вас є велике бажання зробити щось, то це вже сильна мотивація, просто потрібно повірити в себе.

І перший крок, який потрібно зробити, щоб ваша ідея і ваше бажання не згасли. це - перетворити їх в план. Сісти, взяти аркуш паперу чи зошит і розписати свою задумку в найменших детаях. Записати, як саме ви плануєте все реалізовувати, в яких маштабах, яку вигоду це принесе вам, що з цього отримають люди, до яких ви донесете свою ідею в вигляді товару чи послуги, скільки вам потрібно на це грошей і часу і, головне, - яких цілей ви досягнете, реалізувавши свою ідею-проект. Коли ви це все запишите та поглянете на написане - цей аркуш паперу стане для вас новою прекрасною мотивацією - ви зроумієте, що все не так і важко, коли продумати кожен крок в деталях.

Все, що вам потрібно тепер, це взяти свій план в руки і просто почати діяти.

На цьому етапі важливий вибір. Ви обираєте, чи вам думати і слухати інших, втрачаючи  запал і мотивацію від свого плану, чи почати втілювати ваш план, виконуючи конкретні дії та отримувати свіжу мотивацію і задоволення від кожного кроку, від кожного свого маленького досягнення, від свіжих ідей, доповнень у вашому проекті, що обов'язково приходитимуть до вас в процесі реалізації вашого плану.

Якщо ви зробили вибір діяти, дам вам пораду, розказуйте і йдіть за консультацією тільки до тих людей, які вже займаються чимось схожим і мають конкретні успіхи в цій справі. Тільки в такому випадку, ви отримате заряд свіжої мотивації. Більшість людей, які в своєму житті не досягли певного успіху в бізнесових справах, навіть якщо це ваші найкращі друзі чи родичі, вони будуть відмовляти вас, під приводом опіки і переживань, щоб з вами нічого не трапилося і ви не розчарувалися, якщо не зможете реалізувати свій проект.

Я хочу сказати тільки одне - ви вже зробили свій вибір, пам'ятайте це!

А ще - "не помиляється тільки той, хто нічого не робить". Будь-який досвід корисний - навіть якщо він негативний.

Всі люди, які досягли успіху в своєму житті проходили через невдачі та поразки. Тому в нас так мало успішних людей, і так багато тих, хто хоче бути успішними, але боїться. Це наша перевірка життям. Хто насправді сильний, щоби пройти всі випробування, отримує на певному етапі приз - Успіх.

Успіх - це поняття дуже широке і різнобічне. Для кожного успіх буває різним. Для когось, щоби бути успішним, потрібні мільйони, яхти і нерухомість на березі моря, для когось успіх - це народження і виховання дітей, створення міцної сім'ї, ще для інших - улюблене заняття, що приносить і задоволення, і достатній прибуток. Дехто має велике бажання досягнути успіху у всіх напрямках свого життя. Про цю тему я напишу більш детально в своїй наступній статті.

Я бажаю всім вам мріяти і робити правильний вибір в своєму житті, що обов'язково приведе вас до успіху.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше