Як квіти борються зі зморшками

31 жовтня 2019
Редакція

Омолодження шкіри на рівні ДНК тепер можливе в домашніх умовах! Кожна людина може побороти зморшки без відвідування професійного салону всього за дватри тижні. Для цього достатньо обрати декілька правильних косметичних засобів. Про це і поговоримо далі. 

Молодість шкіри з квітковими нотками

З глибокими зморшками боротися дуже складно, то чому б просто не запобігти їхній появі? Із цим завданням впорається косметика, в основі якої екстракти рідкісних сортів троянд, ромашка лікарська тощо. Науково доказано, що квіти — це джерело корисних мікро- та макроелементів.

Головні властивості косметологічних засобів:

  • розгладження наявних складочок;
  • зміцнення основних функцій епітелію;
  • запобігання появи нових глибоких зморшок;
  • корекція овалу обличчя за рахунок ліфтингу шкіри;
  • захист шкіри від шкідливого впливу навколишнього середовища;
  • живлення епідермісу мікро- та макроелементами, які необхідні для швидкого відновлення клітин.

Будь-яка лінія якісних екологічних косметичних засобів — це не чарівна паличка, а плід багатолітньої комплексної роботи науковців. Такі продукти орієнтовані саме на відновлення природного захисту епітелію. Головні діючі речовини косметики на основі квітів активізують гідроліпідну мантію шкіри. Саме це дозволяє ефективно боротися з ознаками старіння обличчя.

Нагадаємо, що гідроліпідна мантія — це своєрідний природний крем, який виробляється самою шкірою і захищає її від негативного зовнішнього впливу. Емульсія зволожує епітелій, сприяє його швидкій регенерації, підвищує імунітет.

Дві поради щодо вибору вікової косметики

Звертаємо увагу на те, що найкраще від зморшок допомагають засоби, які потрібно використовувати попарно. Наприклад, це можуть бути сироватки для інтенсивного омолодження шкіри, призначені для денного та нічного застосування. Використовувати такі засоби нескладно — достатньо наносити їх на очищене обличчя легкими масажними рухами. Попарне застосування таких сироваток дозволяє досягти подвійного ліфтинг-ефекту!

Під час вибору косметичного засобу від зморшок упевніться, що в його складі є гіалуронова кислота. Ця речовина міститься в організмі людини із самого народження. Вона бере участь у виробленні незамінних компонентів для молодості шкіри, колагену і еластину. Нещодавно ізраїльська компанія з виробництва засобів для догляду за тілом випустила інноваційну лінійку косметики Сhristina Muse. Продукти цієї серії базуються саме на екстрактах троянд та гіалуроновій кислоті.

Пам’ятайте, що краса людського обличчя залежить одночасно від трьох складових частин: піклування про шкіру, спосіб життя, повсякденне харчування. Тож якщо бажаєте виглядати на всі 100 %, міркуйте над модифікацією свого лайф-стайлу. Будьте гарними й усміхненими завжди!

Обкладинка — pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com