Як грамотно підібрати речі для базового гардероба на весну

13 квітня 2020
Редакція

Як грамотно підібрати речі для базового гардероба на весну?

Заощадити на купівлі нового одягу щороку можна, якщо купувати речі по знижках в кінці сезону або задовго перед ним. Ще один відмінний варіант — купувати одяг в інтернеті. Це можна зробити в фірмових інтернет-магазинах окремих марок, навіть зарубіжних, на мультибрендових сайтах, а також на таких торгових майданчиках як Shafa.ua, де ціни дійсно набагато вигідніше магазинних і навіть ринкових.

Але є ще одне ноу-хау: грамотно скласти базовий гардероб, щоб більшість речей поєднувалося між собою. Тепер вам не доведеться ламати голову з ранку, стоячи перед шафою і задаючись питанням «що вдягнути ?!». А також не потрібно буде постійно купувати нові речі, намагаючись підібрати їх гармонійно до вже наявних. За допомогою експертів з порталу Shafa.ua ми вирішили допомогти вам підібрати базовий гардероб для весни. І ось що в ньому має бути в обов'язковому порядку.

Яким повинен бути базовий гардероб?

«База» всього наявного у вас одягу повинна складатися з тих речей, які ви одягаєте найчастіше. Тобто, якщо ви ведете активний спосіб життя, варто вибрати практичний одяг в стилі sport або casual. І навпаки: якщо найбільше часу проводите в офісі, і у вас на роботі досить строгий дрес-код, вам доведеться віддавати перевагу купівлі ділових нарядів.

Основна вимога до «бази»: щоб всі речі поєднувалися між собою. Тобто, якщо у вас є три спідниці і три блузки, ви повинні мати можливість поєднувати їх між собою як завгодно, кожен раз домагаючись створення нового образу. Такі look'и можна розбавляти модними аксесуарами, взуттям, прикрасами.

Якою має бути весняна «база» гардероба?

Весняний гардероб багато в чому буде нагадувати і осінній, і це плюс. Одні і ті ж речі можна буде носити і навесні, і восени. Єдине, що можна буде для весни підібрати більш яскраві і барвисті відтінки і принти, а для осені — темніші, спокійніші, насиченіші.

Штани й джинси

Найперше варто підібрати брюки і джинси, адже в них сьогодні ходять і чоловіки, і жінки абсолютно будь-якого віку, роду діяльності та способу життя. Джинси, наприклад, однозначно підійдуть і для офісу, і для прогулянки, і для походу в університет, і навіть для побачення. Але джинси можуть бути абсолютно різними. Для ділового одягу вибирайте темні однотонні джинси класичного прямого крою або злегка завужені.

Штани теж можуть бути ідеальним варіантом для офісу. Їх можна поєднувати з піджаком або жакетом з такої ж тканини, або з іншими речами. Якщо штани потрібні вам не для офісу, можете підбирати більш спортивні варіанти або в стилі casual, штани-чінос або штани довжиною 7/8, а також варіанти скінні і легінси — все це різноманіття ви знайдете на порталі Shafa.ua.

Топи і футболки

Без чого не обійтися ні навесні, ні влітку, і напевно навіть в холодну пору року, так це без топів і футболок. З рукавами або без, вони відмінно підійдуть як в якості верху для теплих днів, так і під светри, кардигани, жакети в холоди. Для весни варто підібрати кілька класичних базових футболок білого, чорного і сірого кольору (можна з принтами і написами), а також варіанти в червоному і синьому кольорі і в пастельних світлих весняних кольорах. Топи без рукавів можете сміливо надягати під піджаки і жакети навіть в офіс, а також під худі і олімпійки, легкі і більш теплі кардигани, під шкіряні і джинсові куртки.

Светри та кофти

Без більш теплого верху в міжсезоння не обійтися. Це можуть бути речі в спортивному стилі: олімпійки, світшоти, худі, кофти від спортивного костюма, реглани та лонгсліви. Якщо потрібні гарні кофти в повсякденному стилі або більш класичному діловому, віддавайте перевагу водолазкам і гольфам: більш щільні з шерстю і більш легкі з тонкого трикотажу. Не забудьте про светри об'ємної в'язки, але для весни вибирайте більш легкі нитки на бавовняній основі. Верхній одяг в теплі дні можуть замінити кардигани на ґудзиках або без застібки.

Сукні та спідниці

Сукні — це дуже красиво і жіночно, комфортно і зручно, а ще дуже практично і функціонально, якщо мова йде саме про базовий гардероб. Адже сукню не треба комбінувати з окремими верхом або низом, досить підібрати відповідні до нагоди аксесуари та взуття, максимум — ще верхній одяг або жакет. До речі, різні аксесуари можуть зробити з однією і тією же сукнею look і на кожен день, і для урочистого виходу.

Але і спідниці дають також величезний простір для фантазії. Адже сукню ви зможете надягати нечасто, а спідницю можна комбінувати з багатьма речами і взуттям, кожен раз створюючи інший образ. Для ділового стилю підійде спідниця-олівець з щільної тканини. Наймоднішими будуть спідниці довжини міді до середини ікри. А хітом весни-2020 стануть спідниці-кльош з м'яких і струмуючих матеріалів в яскравих кольорах. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше