Як допомогти дівчині стати більш розкутою в сексі

8 червня 2015
Vitaliy DeFranko
На дворі XXI століття, люди висаджують роботів на астероїди, але ми й досі насилу говоримо про секс, соромимося своїх бажань і думаємо про жіночий оргазм, як про єдинорога: чути чули, але як виглядає насправді - ніхто не знає. Та й чи був той єдиноріг насправді?
 
Все це не дивно. Людська сексуальність довго була під забороною. Жіноча - особливо. Стереотипи і табу, закладені в нашу культуру багато століть тому, нікуди не зникли, знайшли більш сучасних колег і псують здоровим, сексуально активним дівчатам життя.

Недостатньо активна - фригідна. Занадто активна - повія. Кінчай вагінально. Кінчай швидко. Будь завжди готова. Але не наполягай. Будь активна. Будь покірна. Одягайся спокусливо. Але тільки не як повія.

Інструкції про те, де ця межа, які з вимог обґрунтовані та як поєднати в собі одній всі очікування бойфренда, суспільства, мами, подруг, нас самих, ні при народженні, ні після статевого дозрівання не видається.

Чи варто дивуватися факту, що багато дівчат (та й цілком зрілі жінки теж) соромляться щирих проявів своєї сексуальності. Багато хто навіть не підозрює, що ці прояви у них є - настільки глибоко вони закопані. Звичайно, є просто люди з дуже слабким лібідо. Мова не про них. Мова про дам, які хочуть сексу, люблять секс, але коли доходить до справи - дерев'яніють або претендують на "Оскар" за роль крижаної скульптури.

Фраза "не будь колодою", приправлена підбадьорливим ляпасом по дупі, - поганий мотиватор. Тож поговоримо про хороші.

Не ігноруйте травму

Одна справа, коли дівчина злегка скована. Інша - якщо в минулому вона пережила сильну травму, яка позначилася на її сексуальності. Це не обов'язково повинне бути зґвалтування, хоча цього теж не можна виключати.

Стигма жертви і атракціон під назвою "сама винна" - чума нашої культури, і постраждалі часто не зізнаються в такому навіть коханим.

Може, у неї був невдалий перший (або другий, або останній перед вами) досвід. Колишні партнери, які систематично не рахувалися з її бажаннями чи гірше - соромили за них, знецінювали. І вона закрилася, щоб уникнути болю відкидання.

Заводити бесіду про таке можна, тільки якщо ви близькі та впевнені у своїй здатності втішити дівчину після і під час такої розмови. Починайте акуратно, щоби слова з жодного боку не звучали докором або звинуваченням, наприклад:

Мені здається, що тобі непросто відкритися зі мною в ліжку. Я не знаю, як до тебе ставилися попередні партнери, але я тебе люблю, і мені важливо, щоб тобі було зі мною добре. Давай поговоримо про це, тому що я не хочу ненароком зробити тобі боляче.

Далі дивіться по ситуації. Якщо травма й справді має місце, можуть бути сльози. Багато сліз. Або її скує ще сильніше, тоді доведеться ніжністю і добротою витягати її з цієї ями. Раз за разом.

Але якщо ви любите дівчину, воно того варте. Може вона й не стане розпусною, позбавленою сорому секс-бомбою, але з часом прогрес буде.

Доведіть її до точки кипіння

Тепер про приємне. Якщо мова йде про просту сором'язливість, можливо, ви занадто поспішаєте.
У синусоїді бажання настає такий момент, коли навіть доволі сором'язливим людям стає все рівно. Якщо плоть горить, стояти і човгати ніжкою вже не так весело.

Зведіть її з розуму - поцілунками, руками, словами, язиком. Тільки не сприймайте це як рабську працю чи необхідне зло, на яке потрібно піти, щоб нарешті дістатися до смачненького: дівчина теж не вчора народилася і зрозуміє, що ви тут "з-під палки".

Отримуйте задоволення від кожного дотику. Ловіть її стогони, пийте їх, дивіться, як і на що вона реагує. Якщо ви вмієте слухати жінку і щиро віддаєтеся процесу, в якийсь момент вона сама зірве з вас залишки одягу.

Забезпечте відповідну обстановку

Ставити мільйон свічок, розсипати по ліжку пелюстки троянд і програвати "I will always love you" на повторі не потрібно. Я говорю про базовий комфорт для близькості, який складається з трьох компонентів:
 
  • Усамітнення.
  • Зручність.
  • Настрій.
     
Усамітнення означає, що ви в квартирі вдвох і вам ніхто не перешкодить. Є неілюзорний шанс, що дівчина соромиться, тому що за тонкою стіною, наприклад, спить ваш молодший брат, і вона боїться травмувати його психіку своїми криками екстазу. Замініть брата на бабусю, батьків, сусіда по квартирі - суть одна й та ж. Нехай вам від такого сусідства ні гаряче, ні холодно і ви впевнені, що їм все рівно, але їхні почуття (як і ваші) в цьому питанні ролі не відіграють. Комфортно повинно бути в тому числі й партнерці.

Зручність - це нормальна поверхня для сексу (без екзотики, ліжко - саме те, що потрібно), чистота і затишок. Безлад відволікає, особливо якщо дівчина любить чистоту, а запах позавчорашньої піци як афродизіак не працює. Всі необхідні речі, на кшталт презерватива чи рушника, повинні бути напоготові.

З настроєм, думаю, все зрозуміло. Якщо один або обидва учасники втомилися, роздратовані чи нічого сьогодні не хочуть, зайнятися сексом, звичайно, можна, але на це піде непропорційний результату обсяг зусиль. Секс через "не можу" - воно вам треба?

Дайте їй повний контроль

Ця техніка інколи працює: коли скромняга раптово розуміє, що вся влада опинилася в її тендітних руках, вона розквітає. Ляжте на ліжко і скажіть: "Роби зі мною що хочеш!"

Навряд чи вона спробує щось по-справжньому дурне, тому обговорювати заздалегідь ваші табу, швидше за все, нема потреби. Як раптом щось, не смикайтесь. Просто скажіть, що до такого поки не готові.

Використовуйте гаджети

Припустимо, ви намагалися поговорити з дівчиною про те, що вона любить в сексі, але як тільки розмова рухається в небезпечний бік, вона моментально стискає зуби.

Обхідний шлях - спілкуватися текстом. Через скайп чи SMS багато речей (вульгарність серед них) сказати простіше. Спробуйте пофліртувати з дівчиною так протягом дня. Для початку скажіть, що ви хочете з нею зробити, як ви хочете її задовольнити, і просіть фідбек: "Тобі так подобається? Хочеш так спробувати?"

Коли контакт встановлено, спитайте, що вона хоче зробити з вами. Якщо в текстовому світі будуть успіхи, їх можна акуратно переносити в живе спілкування.

Використовуйте гаджети (2)

У дівчини є улюблений вібратор? Попросіть її взяти іграшку з собою в ліжко. Якщо ні - купіть у подарунок або подаруйте сертифікат в секс-шоп, щоб вона сама вибрала, що їй до душі й, так би мовити, "до тіла".

Якщо ж вона поки не готова використовувати іграшки в сексі з вами, нехай все рівно купить і практикується сольно. Мастурбація часто є ключем до скутої жінки, тому що допомагає їй краще пізнати своє тіло: що подобається, що не подобається, які оргазми у неї є і як вони відчуваються. Багато дівчат взагалі думали, що не відчувають оргазму, поки не взяли в руки відповідний вібратор.

Не хваліть - захоплюйтеся

Коли ви бачите якісь успіхи дівчини, скажімо, вона перестала стримувати стогони або взяла ініціативу в свої руки, хоча раніше цього не робила, - може виникнути спокуса похвалити її. Це, звичайно, добре, але є варіант ще краще. Захоплюйтеся! Зараз покажу різницю.

Похвала: "Класно, що ти не стримуєш стогони". "Ти молодець, що погодилася робити це при світлі".
Захоплення: "Коли ти стогнеш, мені дах зриває". "Обожнюю дивитися на тебе, бачити тебе всю."
Ось чому захоплюватися краще.

По-перше, похвала часто своїм формулюванням робить акцент на негативному і містить оцінку: "Ти молодець, що..." А раніше, виходить, була не молодець?

Це ставить вас в так звану батьківську позицію, тому що ми отримуємо першу похвалу саме від мами з татом. "Молодець, що отримав п'ятірку". Скажіть це дитині достатню кількість разів, і в неї може скластися враження, що якщо вона перестане бути відмінником, то її більше не будуть любити.

Тут так само. Сьогодні дівчині вдалось не стримувати стогони, а завтра може не вдатись. Дайте їй зрозуміти, що в цьому випадку ви будете хотіти й любити її так само сильно.

По-друге, захоплення прийняти простіше, ніж похвалу. Сором'язливість - це часто симптом інших речей, наприклад, невпевненості в собі. А невпевненим людям сказати собі "я молодець" і повірити в це може бути ой як непросто.

І по-третє, похвала робить акцент на ній, а захоплення - на вас і на вашому сприйнятті. Що в цьому хорошого? Сором'язливі люди не люблять, коли на них, фігурально висловлюючись, направляють софіт. Змістивши фокус, ви дозволяєте партнерці насолоджуватися вашим захопленням в комфортній "темряві", з якої вона вийде, коли сама захоче. Адже сексуальне життя неминуче впливає і на впевненість у собі

Ігноруйте невдачі

Про це варто сказати окремо в продовження попереднього пункту. Якщо у дівчині щось не вдається (довго кінчає, соромиться повністю роздягтися - неважливо) і вона вам дійсно дорога, в жодному разі не акцентуйте на цьому увагу. Немає більш сильного антиафродізіака, ніж відчуття, що з тобою "щось не так" - мабуть, ви стикалися з подібним, якщо не в сексі, то в чомусь іншому.

Повірте мені на слово, вона і так знає, що довго не може кінчити. Для цього (як і для будь-якої іншої ситуації) може бути багато причин, і ви створите ще одну, якщо направите туди вже згаданий софіт.
Втомилися робити щось (куніллінгус, наприклад)? Так і скажіть, мовляв, дорога, мені потрібна перерва, і займіться чимось ще. Попестіть її рукою, цілуйтеся або просто ляжте поруч і поговоріть.

Якщо вона не хоче повністю роздягатися - запаліть свічки, скажіть, що вона буде карколомно виглядати в панчохах і нижній білизні. Займайтеся сексом з одягненою, зрештою. У наспіх розстебнутому й напівзнятому одязі є своя родзинка.

З таким підходом ви самі налаштуєтесь на позитив і позбавите дівчину надмірного тиску.

★ Бонус ★ Як допомогти хлопцю стати більш розкутим в сексі

Чоловіки теж бувають сором'язливими і скованими, і набагато частіше, ніж ви думаєте. Вибачте, якщо це порвало комусь шаблон.

Вони можуть боятися відкритися, довіритися, можуть соромитися своєї зовнішності (рідше), своїх бажань (частіше). Своїх емоцій, нарешті. Особливо якщо це "не чоловічі" емоції (тобто всі, крім гніву).

Описані вище прийоми в тій чи іншій мірі можуть застосовуватись і до чоловіків, особливо останні два пункти. Захоплення і терпіння розкривають людей, показують, що їх хочуть, приймають. Що вони в безпеці. Що їх не відкинуть.

Як на мене, нам усім цього не вистачає.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Edward Train 2 лютого 2015
хахах)) Чомусь по назві поста я зразу зрозумів хто його написав)
ше би статтю на тему "Як допомогти дівчині переступити через себе"
Vitaliy DeFranko Vitaliy DeFranko 29 січня 2015
:))
Vitaliy DeFranko Vitaliy DeFranko 27 січня 2015
Всі коментарі
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше