Як доглядати за шкірою взимку: 10 дієвих порад

11 листопада 2022
Ліля Колісник

Winter is coming. Зимовий сезон — найгірший час для нашої шкіри, особливо якщо ви страждаєте від її сухості. У цю пору року холодне повітря забирає вологу з вашої шкіри, спричиняючи її сухість, свербіж і подразнення. За таких обставин більшість жінок переймаються, чи зможуть вони зберегти свою шкіру здоровою.

Протягом зимового сезону погіршення та вразливість шкірного бар’єру є найпоширенішим явищем, що може проявлятися у вигляді симптомів сухості, чутливості та відсутності блиску.

Разом із брендом доглядової косметики pluryal зібрали перевірені поради, як змінити режим догляду за шкірою взимку. Pluryal постійно впроваджує інновації та виділяє значну частину свого річного доходу на дослідження та розробки. 

1. Використовуйте зволожувальний гель для вмивання

Коли температура різко падає, рівень вологості також падає, і наша шкіра втрачає вологу через сухе повітря навколо нас. Тому взимку перейдіть на зволожувальну вмивалку, яка може допомогти зволожити пересушену шкіру та підтримати шкірний бар’єр, щоб захистити шкіру від шкідливого впливу холодної погоди. Вона допоможе змити відмерлі клітини шкіри, не залишаючи відчуття стягнення або сухості.

2. Очистьте шкіру

Одне з основних правил догляду — це очищення двічі на день — вранці і ввечері. Процес природного оновлення клітин шкіри утворює “сміття” на верхніх шарах, які потрібно видалити перед нанесенням будь-яких інших продуктів. Це тому, що вони можуть вплинути на ефективність майбутніх ключових інгредієнтів, які проникають у шкіру. Очищення також покращує кровообіг і сприяє виведенню токсинів. 

3. Гіалуронова кислота

Вплив суворого та холодного вітру взимку може призвести до сухості шкіри. Отже, завжди зволожуйте шкіру та використовуйте гіалуронову кислоту для отримання неймовірних результатів. Радимо спробувати Pluryal Booster, який допоможе відновити дефіцит.

4. Додайте ретинол до свого догляду за шкірою

Ретинол чудово наповнює та розгладжує шкіру. Завжди слід використовувати хороший SPF. Це збільшує обмін клітин, регулює потік жиру та покращує зовнішній вигляд пігментації.

5. Використовуйте сонцезахисний крем як щит у догляді за шкірою

Найбільша помилка, яку ви можете зробити, — не використовувати SPF протягом зимового сезону. Наша шкіра може бути пошкоджена УФ-променями цілий рік. Рекомендуємо звернути увагу на крем на фільтрах нового покоління.

6. Використовуйте маску для захисту шкіри

Рівень вологості та низька температура взимку іноді можуть викликати багато проблем зі шкірою. Тому завжди використовуйте маску, яка містить глину та екстракт морських водоростей, які можуть допомогти видалити забруднення, заспокоїти плями та відлущити вашу шкіру.

7. Вітамін С 

Додайте вітамін С до вашої рутини. Вітамін С ефективно працює взимку та допомагає боротися з SPF-променями, які не повністю блокує сонцезахисний крем. Це також корисно для пігментації шкіри, що сприяє посиленню вироблення колагену і призводить до яскравішого кольору обличчя

8. Доглядайте за губами та шкірою під очима

Використовуйте зволожувальний крем для губ і крем для очей.

9. Масло для тіла для догляду за шкірою

Щоб зберегти захисний бар’єр вашої шкіри зволоженим протягом зимового сезону, насолоджуйтеся вершковим маслом для тіла з обов’язковими зимовими інгредієнтами для шкіри, як-от зміцнювальні олії ши та какао.

10. Дотримуйтеся повноцінної дієти

Завжди важливо доповнювати зимовий режим шкіри поживною та сезонною дієтою. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше