Як доглядати за шкірою навколо очей

30 жовтня 2023
Редакція

Осінь чудова. Кому ж не до вподоби красиве листя та смачні напої з гарбузовим смаком (ну ж бо, зізнавайтеся!)? З іншого боку, ваша шкіра може бути не в захваті від нижчих температур і вітряної погоди. Буває важко зберегти те здорове сяйво, до якого ми всі прагнемо, але з правильними продуктами під рукою ваша шкіра не тільки залишатиметься здоровою протягом усього сезону, але й буде готовою витримувати ще суворіші умови взимку.

Ми звикли дбати про шкіру обличчя, але часто забуваємо про зону навколо очей. Окремі продукти вигадали для неї не просто так :) 

Сухість шкіри в цій ділянці, мімічні та вікові зморшки, темні кола — з цим добре справляється доглядова косметика. Нумо розбирати всі тонкощі її вибору!

Навіщо потрібен крем під очі

Це не ілюзія. Шкіра навколо очей насправді відрізняється від шкіри обличчя. Для початку вона надзвичайно тонка. Не має сальних залоз, що робить її більш сухою і більш схильною до подразнення, ніж інші частини тіла. Тому доглядати за нею за допомогою окремого продукту вкрай важливо.

Зараз на ринку представлено багато різних засобів, як-от крем, сироватка, гелі та патчі. Вибрати потрібний для себе та прочитати про їхні характеристики ви можете на сайті: https://bshop.in.ua/uk/catalog/ochiЗ погляду вибору текстури, формула має бути легкою для нанесення, але без надмірного ковзання, щоб ви могли контролювати її під час нанесення.

Як наносити засіб для догляду за шкірою навколо очей

Коли справа доходить до нанесення, дерматологи сходяться на думці, що найкращий спосіб нанести крем під очі — це поплескати його навколо очей безіменним пальцем. У такий спосіб ви не стягуєте шкіру та не створюєте роздратування.

Окрім техніки поплескування, також важливо відзначити, що шкіра над оком так само важлива, як і шкіра під ним. Деякі (але не всі!) креми для повік розроблені спеціально для використання в такий спосіб, тому обов’язково дотримуйтесь інструкцій.

Зволоження

Зволоження має важливе значення для зменшення появи заломів і зморшок. Багато засобів для повік містять гіалуронову кислоту, яка є потужним інгредієнтом, що живить шкіру, поглинаючи воду, яка в 1000 разів перевищує її вагу. Або, наприклад, крем із пептидами, вітаміном U чи ретинолом. Потрібний для вас знайдете тут: https://bshop.in.ua/uk/catalog/krem-pid-ochi.

Радимо спробувати саме корейську косметику. Мабуть, ви чули про її прогресивність та новітні формули, які чудово доглядають за шкірою та дбають про її різні проблеми. 

Також не забувайте про силу комплексної дії — очищуйте, тонізуйте та зволожуйте вашу шкіру. Купуйте косметику з активними речовинами, які будуть розв’язувати проблеми чи схильності вашої шкіри.

Ну і, звісно, сяйте!


 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше