XVII Міжнародна спеціалізована виставка "Всесвіт краси та здоров'я-2017"

27 січня 2017
Редакція
На виставці буде представлений широкий спектр товарів і послуг для здоров'я та краси - двох найцінніших дарів природи. В рамках виставки традиційно пройдуть стендові презентації з перукарського мистецтва та правильного використання декоративної косметики, відбудуться практичні уроки з техніки макіяжу, консультації по догляду за шкірою тощо.
 
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі XVII Міжнародної спеціалізованої виставки "Всесвіт краси та здоров'я – 2017", представити свою продукцію, показати творчий потенціал Вашої компанії широкій аудиторії відвідувачів. До участі запрошуються виробники та дистриб'ютори косметики, парфумерії, товарів та послуг для здорового способу життя та краси, перукарі.

З метою підвищення ефективності участі у виставці, максимального використання часу та коштів експонентів, зручності відвідувачів, виставка "Всесвіт краси та здоров'я" буде проходити не тільки в будні, а й у вихідні дні.

 

Тематики виставки:

  • Перукарське мистецтво, косметика, парфумерія, нігтьовий сервіс
  • Spa і Wellness
  • Засоби збалансованого і дієтичного харчування
  • Фітнес, оздоровчий спорт
  • Екологічно чисті товари для дому сім'ї
     

Місце проведення:

Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, станція метро "Лівобережна"

Контакти:

тел.: (044) 201-11-59, 206-87-82
e-mail: forum@iec-expo.com.ua

Детальну інформацію шукайте за посиланням: www.iec-expo.com.ua
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше