Виставка про гармонію під назвою "Близько" в арт-центрі Я. Гретера

1 квітня 2016
Таня
Арт-центр Я. Гретера представляє масштабний персональний проект львівського живописця Ігоря Мікули з філософською назвою "Близько", який веде нас до бажаної гармонії та відкриває авторське бачення цього поняття.

Що таке гармонія? Як досягти її? В історії естетики гармонія завжди розглядалася як істотна характеристика прекрасного. Ми завжди говоримо про гармонію в мистецтві та музиці. Вона присутня в творах, які пережили століття, і торкається до нас в повсякденному житті. Мета виставки "Близько" - знайти її, дати поштовх до дій, адже вона поруч.

Митець Ігор Мікула в своїх надзвичайно теплих та чуттєвих роботах зображає власне бачення есенції буття. Так основною ідеєю виставки є магічна молитва про щастя. Для автора – це, насамперед, гармонія з собою, гармонія в любові, з рідними, гармонія з оточенням та суспільством. Гармонія – це шлях та справжнє призначення людини.

Про автора: Львівський художник Ігор Мікула підкорив глядача не тільки в Україні, а й у Європі. Автор є членом Національної Спілки художників України. Учасник більш ніж 20-ти міжнародних виставок і національних пленерів. Митець працює в галузі станкового, монументального живопису, сакрального мистецтва та графіки. Його картини знаходяться у приватних колекціях в Україні, Польщі, Великобританії, США та Швейцарії. На початку 2016 року Ігор успішно презентував персональний проект в арт-галереї "Мануфактура".
 
Виставка проходитиме: 21.04.16-3.07.16

Адреса: ст. м. "Шулявська", вул. Вадима Гетьмана, 6
ТРЦ "Космополіт", Блок А, 4-6 поверх
Режим роботи: щоденно з 11:00 до 21:00
Інформація за тел.: 200-07-60
E-mail для співпраці: pr.artgretera@gmail.com
www.greter-art.com
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше