Виставка "Натюрморт. Вдихай момент" Валерії Тарасенко

5 червня в Арт-галереї "Мануфактура" відбулося відкриття персональної виставки Валерії Тарасенко "Натюрморт. Вдихай момент". Це третій персональний проект української художниці, яка встигла зарекомендувати себе як перспективний і талановитий художник молодого покоління. Серія робіт в жанрі "натюрморт" по-новому розкрила талант художниці тонко відчувати колір і форму, втілювати на полотні їх гармонійне поєднання. Незважаючи на юний вік художниці, в картинах відчувається тверда рука майстра, професіоналізм і бездоганне технічне виконання. Валерії вдалося показати те, яким простим і одночасно, неймовірно естетичним може бути натюрморт.
 


Виставку відкривала Директор арт-галереї "Мануфактура" і Арт-центру Я.Гретера Леонора Янко: "Арт-галерея "Мануфактура" презентує роботи художників музейного рівня, однак ми не змогли не представити роботи молодої талановитої художниці Валерії Тарасенко. Її картини вже зараз демонструють високий рівень виконання і, звичайно, ми впевнені, що інвестиції, вкладені в цього автора сьогодні, почнуть повертатися вже в найближчі роки". 
 


Експозиція наповнена аристократичними натюрмортами, виконаними в авторській техніці. Серед них можна знайти усіма улюблені норовливі троянди і ніжні півонії, життєрадісні соняшники і по-осінньому яскраві гарбузи. Важливо відзначити, що перебуваючи в галереї, виникає відчуття дому, важливості сімейних зв'язків, спогади про найбільш чуттєві та приємні моменти. Всі гості відкриття виставки зійшлися на думці - неймовірно, скільки затишку надають роботи Валерії. 
 


Для молодої художниці виставка "Натюрморт. Вдихай момент" - це новий етап творчості, який дозволяє, затамувавши подих, закарбувати у себе в пам'яті навколишній світ, щоби зробити наступний сміливий крок у житті.
 


В рамках виставки галерея представляє скульптури знакових всесвітньо відомих українських скульпторів Анни Волошко, Дмитра Іва, Олександра Смирнова.
 


Виставка триватиме до 16 серпня 2015

Адреса: Київська область, с. Ходосіївка, Обухівське шосе, 2
Час роботи: щодня з 11.00 до 21.00
Інформація за тел: (044) 200-9747
E-mail: pr.art.manufactura@gmail.com
             www.manufactura-art.com.ua
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше