Виставка #FLORA - квіткові образи Тані Василенко

6 січня 2017
Редакція
Арт-галерея "Мануфактура" з 24 грудня по 24 лютого дарує глядачу ексклюзивну можливість відкрити для себе оригінальну лінію творчості української художниці Тані Василенко – її квіткові композиції. Митець заслужила свою популярність у світі як талановитий автор масштабних полотен, створених у стилі абстрактного експресіонізму.
 
У рамках актуальної виставки глядачу вдасться прослідкувати, як впізнавана творча манера художниці втілюється у її фігуративних композиціях.
 
#FLORA – це вперше зібраний у повну колекцію у межах однієї виставки живопис Тані Василенко, що розкриває тему завжди нової і непередбачуваної краси квіткових образів.
 

Ідейна основа серії та мета експозиції – бажання пізнати прекрасний світ досконалості та художньо представити красу, створену природою.
 
Автор працює в трудомісткій та унікальній техніці "об’ємного живопису". Об’ємні елементи, що сміливо долають умовні рамки картин, створюють ілюзію реальності, яка запрошує глядача майже на дотик насолодитися красою квіткових образів.
 
Стилістика картин Тані Василенко обумовлена застосуванням вільної чуттєвої експресії, такої притаманної її абстрактним роботам, до зрозумілих асоціативно і візуально образів світу флори.
 
Професійність у підборі точних художніх прийомів, сміливість та свіжість кольорових рішень, застосування авторських інновацій суто технічного характеру – все це слугує досягненню мети –  створенню індивідуальних художніх образів, відображенню на полотнах характерів персонажів усього квіткового різноманіття.
 
Виставка триватиме з 24.12.16 по 24.02.17
 
Адреса: Київська область, с. Ходосіївка, Обухівське шосе, 2
Час роботи: щодня з 11.00 до 21.00
Інформація за тел: +38 (044) 200-9747
www.manufactura-art.com.ua
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше