ВИПАДКОВА ЗАКОНОМІРНІСТЬ: Тетяна Пишнюк "Гра в королеву"

Жіночий роман, розрахований і на чоловіків. Можливо, насамперед, призначений їм.

Без п’яти хвилин докторка психології самотужки виховує двійко дітей. Здається, у неї все є. Крім коханого чоловіка. Він був. Вона вийшла за нього заміж, хоча за нею упадав бандит на прізвисько Тунгус. Але одного разу вона застала чоловіка з коханкою. Розлучились. І тепер героїня у пошуках нового кохання.

Воно приходить несподівано, але, знаючи характер жінки, це закономірність, хоча, можливо, й випадкова, як і все, що відбувається з нами в цьому житті.

Він, не знаючи місцевих традицій, продав дружину туркам і ось уже багато років шукає її. Зустрічається з жінкою – і їм комфортно. Наша героїня вносить у його життя дискомфорт, але це те, що називають коханням.

Така ж сама випадкова закономірність – зустріч з Тунгусом, який кинув своє злочинне минуле, хоча воно ніяк не хоче відстати від нього. Героїня знову сходиться з ним, тим паче, що її донечка – від нього. Вирішують одружитись, але Тунгуса вбивають.

Ставши багатою спадкоємицею його бізнесу, наша героїня таки знаходить своє кохання, до якого прагнула все життя. Мабуть, на цьому її гра в королеву закінчилась.

Роман можна було би вважати наївним, якби він не піднімав серйозні проблеми. Жіноча дружба хоча й показана хаотично, але сприймається цілком реально. У творі багато надуманого, діалоги інколи розтягнуті, але в цілому авторці вдалося на декілька годин втягнути читача в історію жінки, яка відчуває себе королевою. Втім, мабуть, кожна жінка хоче бути королевою.

Анатолій ВЛАСЮК

16 червня 2018 року 

Зображення - nashformat

[adSlot9]

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше