"Випадкова" ікона сучасного вуличного стилю

9 червня 2016
Nataliia Gurzhiy
Цей світ давно під ярликом "obssed with youth" (дослівно "помішаний на молодості"), але є ті, хто не просто розриває шаблони та ламає стереотипи, а й усім доводить, що це не повинно так бути, та вже більше ніколи так не буде. Це вони здають темп сучасній моді.

Вони ввели у моду сірий та платиновий колір волосся і примусили мільйони підлітків по всьому світу кардинально змінити імідж. Вони довели усім, що аксесуари, всупереч загальноприйнятій думці, не бувають завеликими, і забагато їх теж не буває, а сонячні окуляри можна носити, не знімаючи у будь-яку пору року. Вони (словами та власним прикладом) не припиняють стверджувати, що "old is a new gold".

Серед них топ фешн-блогери Айріс Апфель (94 роки, США), Лінда Родін (67 років, США), Беатрікс Ост (76 років, США).
 
piterest.com
 
Та супермоделі: Кармен Делль'Орефіче (85 років, США, світовий рекорд, - найдовша модельна кар'єра), Дафна Селф (88 років, Великобританія, найстарша працююча модель у світі), Чайна Машадо (86 років, США, перша "кольорова" модель, обличча якої з’явилося на обкладинці американського модного журналу).
 
piterest.com
 
А сьогодні я хочу розповісти вам про одну з найвпливовіших, найстильніших, найбільш популярних серед молоді, ту, котру назвав "найзвабливішою жінкою у джинсових штанах" сам Йодзі Ямамото, та водночас стриману та лаконічну і майже монохромну Лін Слейтер або Accidental Icon.

Лін - професор права та соціального захисту дітей у Фордемському універстеті, а з вересня 2014 веде свій модний блог та сторінку в Instagram, де має майже 40 000 фоловерів усього за півтора року. Проте доходу зі свого блогу Лін не має і не планує мати, бо основною своєю діяльністю завжди вважала викладання в університеті. Хоча, крім того, після появи блогу Accidental Icon, Лін ткож почала заробляти як професійна модель.
 
accidentalicon.com
 
Accidental Icon демонструє вуличний стиль та надає перевагу зйомці у громадських місцях, де її завзичай фотографує її партнер Кельвін Лом (Calvin Lom), хоча, бувають і виключення, наприклад, зйомка у Кармен Данешманді (Carmen Daneshmandi).
 
accidentalicon.com
 

"Випадкову" ікону сучасного вуличного стилю завжди можна упізнати за короткою зачіскою, платиновим волоссям, великими сережками та довгою спідницею або штанами, або і тим, й іншим одночасно.
 
accidentalicon.com
 
Сама Лін характеризує свій стиль, як "мінімалістський, авангардний, безтурботний, монохромний."

Улюблені кольори: чорний, білий сірий, іноді темно-синій та бордовий.

Улюблений принт: polka dot.
 
accidentalicon.com
 
Улюблені місця для зйомок: вулиці Нью Йорка, магазини, речові та продуктові ринки, заклади громадського харчування, арт-гелереї, парки.
 
accidentalicon.com
Улюблені місця для шопінгу: ринок Dover Street Market та бутик "IF" у районі SoHo (Мангеттен).
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше