ВИНО ДЛЯ КОТІВ

До чого тільки не вдаються господарі котиків аби потішити своїх домашніх улюбленців.

Група підприємців з американського міста Денвер запустила виробництво вина для котів. У лінійку входять два сорти: Pinot Meow («піно няв») і MosCATo («мускето»), пише інтернет-видання The Huffington Post.

Зазначається, що деякі любителі виноградного напою хотіли б насолодитися ним в компанії своїх вихованців, але алкоголь надзвичайно небезпечний для домашніх тварин. Тому до складу котячого вина входять вода, котовник котячий (він же котяча м'ята) і натуральний буряковий барвник.

Засновник компанії Apollo Peak Брендон Завара розповів, що все починалося з жартів, але незабаром явище перетворилося на комерційний проект, який він назвав на честь свого кота Аполлона.

Завара додав, що дізнався про існування подібного продукту в Японії, але вважає той проект невдалим, оскільки Nyan Nyan Noveau («няв-няв нового врожаю») робиться з шкідливого для котів винограду і продається тільки на японському ринку.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше