Види трикотажу - трикотажні полотна

Види трикотажних виробів

При пошитті дитячого трикотажного одягу. Найчастіше використовуються наступні трикотажні матеріали.

  • Інтерлок - натуральний на всі 100% бавовняний трикотаж, має гладку двосторонню структуру «в гумку», добре протистоїть деформаціям і не розпускається.

  • Кулір - мабуть, найлегший з існуючих трикотажних полотен. Його отримують за допомогою поперечно-в'язаного трикотажного плетіння волокон. Зазвичай складається з 100% бавовни або містить невеликий вміст лайкри і поліестеру, має гладку поверхню, не мнеться і оптимально підходить для дитячого одягу.

  • Рибана - традиційний білизняний трикотажний матеріал. Утворюється поперечно-в'язаним подвійним переплетенням ниток, внаслідок чого отримує високу еластичність і розтяжність. Має однакову лицьову і виворітну поверхні, а в складі містить невелику кількість лайкри і поліестеру.

  • Лакоста - щільне пружне полотно з подвійним омбінірованним плетінням і рельєфним візерунком. Склад - 100% бавовна.

  • Начісування (футер) - дуже щільне і практичне трикотажне полотно з гладкою особою і м'яким начосом з виворітного боку. Добре пропускає повітря і утримує тепло. У складі містить винятково бавовна.

  • Рубчик - еластичний трикотаж з чергуються стовпчиками лицьової та зворотньої петель. Його особливість полягає в хорошій розтяжності і здатності легко приймати колишню форму. Різновидом матеріалу є рубчик з м'яким внутрішнім начесной шаром.

  • Фліс - «валяння» трикотажне полотно з поліестеру. Матеріал має ворсисту структуру, майже не вбирає вологу і добре зігріває. Використовується для пошиття верхнього трикотажного одягу.

  • Велюр - полотно з пряжі суконного прядіння з коротким густим ворсом. Це міцний і стійкий до витирання трикотажний матеріал, містить в складі 80% бавовняних і 20% поліестерових волокон.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com