Всі в зал: модний одяг для тренувань та спорту від українських брендів

4 травня 2017
Редакція
Останнім часом тема спорту стала дуже популярною. Доказом цього є рясні фото з спортзалів, які публікують у соцмережах прихильники здорового способу життя. Українські виробники теж поширюють моду на спорт та створюють різноманітні варіанти одягу для будь-якого виду тренувань. Ми знайшли тих, хто легко може скласти конкуренцію відомим світовим маркам.

B`Fit

Будь здоровою, будь спортивною, будь позитивною, будь у формі – ось девіз компанії B`Fit. Засновниці бренду переконані, що кожна українка заслуговує бути красивою і під час фізичних тренувань, саме тому вони вирішили створити яскравий та комфортний спортивний одяг.
 
Особливість бренду – яскраві принти, завдяки яким кожна дівчина має привабливий, яскравий і примітний вигляд на будь-якому тренуванні. Всі моделі виготовляються з професійних тканин для спорту: в основному це трикотаж, який виводить вологу, швидко висихає. Сама тканина гіпоалергенна і має сертифікат OEKO-TEX® Standard 100, а це означає що ваша шкіра буде надійно захищена.
 
В асортименті бренду ви знайдете свій ідеальний комплект, що підходитиме для ваших улюблених занять спортом, фітнесом, йогою, тенісом, пілатесом, гімнастикою чи танцями. Незабаром компанія планує випустити колекцію чоловічого спортивного одягу, спортивних купальників і лінійку одягу sport-casual, щоби прихильники торгової марки могли носити улюблене вбрання і у повсякденному житті. 

Спортивний одяг B`Fit створений для дівчат і жінок, які, незважаючи на свій спортивний досвід, прагнуть бути жіночними, гарними, витонченими під час тренування, а найголовніше відчувати впевненість і неймовірний комфорт у кожному русі.
 
Засновниці бренду сподіваються, що цей одяг стане мотивацією для жіночої половини України знайти для себе свій напрямок фітнесу, адже спорт – не лише здоров'я і довголіття...спорт – це момент перезавантаження думок, оновлення, морального відпочинку і самовдосконалення.

Сайт
Instagram
Facebook

Vision FS

Цей бренд далеко не новачок на вітчизняному ринку. За час свого існування він зарекомендував себе як один з найкращих виробників стильного жіночого одягу та здобув прихильність тисяч українок.

Якісні матеріали, ексклюзивні моделі, сучасний дизайн та приємна ціна характеризують речі Vision FS. В асортименті бренду ви легко зможете підібрати собі вбрання на всі випадки життя: ділова зустріч, романтичне побачення чи відпочинок за містом – в такому одязі ви відчуватимете себе неперевершеною за будь-яких обставин.

Спеціально для справжніх фітнес-леді бренд випустив яскраву колекцію одягу та аксесуарів для занять спортом і тренувань. Топи, легінси, шорти, футболки, спортивні кофти – тут ви зможете знайти ідеальний та зручний комплект, що підійде саме для вашого улюбленого виду спорту.
 
Моделі виконані з якісних матеріалів, що не сковують ваших рухів, а яскраві деталі, вставки з сітки та вирізи підкреслюватимуть вашу фігуру та привертатимуть увагу оточуючих. Дізнатися, як костюми Vision FS виглядають «у дії» та поводяться під час реального тренування ви можете на відео.
 
Сайт
Instagram
ВКонтакті

Soberay

Цей український бренд створює стильний та якісний молодіжний одяг на кожен день. Їхня особливість – яскраві та оригінальні принти і незвичайні ілюстрації, якими оздоблені вироби. Одяг від Soberay допоможе підкреслити ваш особливий стиль, запам’ятовуватиметься та виділятиме вас з натовпу.
 
Засновники уважно ставляться до вибору матеріалів і ретельно стежать за всіма етапами виробництва. Саме це забезпечує високу якість виробів та водночас дозволяє поєднувати комфорт, простоту і незвичність в цих речах.

В асортименті бренду зараз ви можете знайти жіночі та чоловічі світшоти, худі, футболки, шорти та яскраві шкарпетки. Зовсім нещодавно бренд представив свою нову весняну колекцію, в якій презентував стильні та комфортні комплекти для занять спортом, фітнесом чи будь-яких тренувань. Не відходячи від теми streetwear, в колекції також представлені худі та футболки з принтом у двох кольорах.
 
Також бренд виготовляє унікальні вироби за індивідуальними замовленнями та готовий нанести будь-який принт замовника.

Речі Soberay мотивують нас рухатися вперед, бути активними та по-новому відкривають нам вуличну моду.

Сайт
Instagram
ВКонтакті

TRUE COLOR

Новий український бренд дизайнерського одягу для спорту, завдяки якому засновники мають на меті популяризувати здоровий спосіб життя в Україні. Вони переконані, що саме спорт здатний об'єднати людей і згуртувати націю, незважаючи на складну ситуацію в країні. Своєю продукцією TRUE COLOR сподівається надихнути молоде покоління українців на розвиток своєї особистості, розвиток здорового тіла і здорового духу.
 
В асортименті бренду є широкий вибір чолових та жіночих футболок з яскравими принтами, призначених для певного виду спорту. Для виробництва одягу TRUE COLOR використовує лише якісні та натуральні тканини, які гарантують комфорт і лише приємні відчуття під час носіння.
 
Особливість виробів TRUE COLOR – висока якість, міцність, натуральність , практичність та комфорт. Цей одяг створений для молодих, активних та впевнених у собі людей, які підтримують здоровий спосіб життя і переконані, що здоровим і сильним бути не тільки корисно, а й модно!
 
Ви теж прихильник такої думки? Тоді будьте модними з TRUE COLOR!
Сайт
Facebook

ROUSSIN

Український бренд дизайнерського одягу, в якому поєднуються мода і наука. Будь-які інновації ROUSSIN прагне накласти на одяг, щоб отримати цікаві та неординарні рішення. Такого роду експерименти є однією з рушійних сил, які допомагають дизайнеру створювати ексклюзивні речі.

Візитною карткою цього бренду є не тільки висока якість матеріалів, але й оригінальний дизайнерський принт у вигляді зображення кота-трансформера. В асортименті ROUSSIN ви знайдете як вишукані та неординарні речі, так і незвичайні та екстравагантні футболки і світшоти з цікавими принтами, які допоможуть підкреслити яскраву особистість свого власника.
 
Тут ви знайдете стильні топи та лосіни для тренувань з яскравими принтами або комфортні костюми, світшоти та штани, що впишуться не тільки в спортивний гардероб, але й в основний та створять модний вуличний образ.
 
Сайт
Facebook
UaModna Shop
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше