"Всі. Свої. Весняні тренди": прем’єра нових колекцій українських брендів

7 березня 2017
Редакція
Різнокольорові пальта, яскраві сукні, оригінальні капелюшки, стильні туфлі – до Києва справді прийшла весна! Пересвідчитися у цьому можна буде вже 11 і 12 березня на Десятинній, 12, де на першому весняному маркеті "Всі. Свої" понад 250 найкращих українських брендів жіночого та чоловічого одягу, взуття та аксесуарів представлять свої нові сезонні колекції.
 
"За тривалу зиму ми страшенно втомилися від сірості – всі бажають яскравих барв. Ми хотіли зробити перший у новому сезоні маркет одягу по-справжньому весняним та дуже раді, що це бажання співпало з загальним настроєм наших учасників. Коли ми побачили, якими яскравими та креативними вони зробили свої нові колекції, то надзвичайно зраділи – так, це саме те, що зараз потрібно!", – розповідає автор та засновниця проекту "Всі. Свої" Ганна Луковкіна.
 
Дійсно, у своїх весняних моделях українські бренди відобразили найактуальніші світові тренди. В першу чергу – колористичні.
 
Ось, хоча б, нова колекція яскравих пальт Vivalon, котрі вочевидь створені з урахуванням актуальних рекомендацій Інституту кольору Pantone: в лінійці – й оптимістично-жовтий колір Primrose Yellow, і насичений рожевий Pink Yarrow.
 
А бренд Trempel у своїх пальтах пропонує модні колористичні мікси: наприклад, світло-бірюзового Island Paradise з ніжно-рожевим Pale Dogwood. А також – пальта з актуальними у новому сезоні контрастними вставками з різнобарвними геометричними орнаментами.
 


Доповнити весняний образ можна оригінальними капелюшками від дизайн-студії "Шапельє" – зокрема, грайливими "капітанками" різних кольорів із нової колекції. А ще – новим зручним взуттям: наприклад, підібрати собі кеди, черевики чи трендові мюлі від бренду Emmelie Delage.
 
На маркеті "Весняні тренди", котрий займе 5 поверхів локації "Всі. Свої" на Десятинній, 12, буде представлено понад 250 найкращих українських брендів жіночого та чоловічого одягу, взуття та аксесуарів. Серед них – як популярні виробники, котрі вже давно полюбилися завсідникам маркетів, так і кількадесят зовсім нових марок.
 
Приміром, київський бренд одягу та сумок MONOCHROME, який принципово не використовує принти, а ще – виробник концептуального дизайнерського одягу з Одеси Nimble Scissors.
 
В асортименті учасників маркету – сукні, спідниці, штани, світшоти, різноманітне сезонне взуття, жіноча та чоловіча білизна, оригінальні аксесуари: тобто абсолютно все, що потрібне для гідної зустрічі нового сезону!

Традиційно максимально комфортному шопінгу на маркеті сприятиме наявність 50 примірочних та 100 дзеркал, а в зоні фуд-корту можна буде смачно перекусити та похвалитися перед друзями своїми обновами.

Познайомитися з найактуальнішими fashion-трендами цієї весни та вирішити одразу всі питання сезонного оновлення гардеробу можна 11 та 12 березня з 10:00 до 20:00 на Десятинній, 12. Вхід вільний.

Детальніше про подію: www.facebook.com
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше