"Всі. Свої" представлять нові колекції українських брендів

12 травня 2017
Редакція
Знайти черевики мрії або нову найкращу сукню, зустрітися з улюбленими українськими брендами та познайомитися з молодими виробниками, а також влаштувати устричний бранч вихідного дня на відкритій терасі з видом на Поділ можна буде 13 та 14 травня на Десятинній, 12.
  Вже цього вікенду проект "Всі. Свої" влаштує тут маркет "Нові колекції", який збере понад 250 найкращих українських брендів жіночого та чоловічого одягу, взуття й аксесуарів. Виробники представлять нові колекції сезону весна-літо, де будуть речі для всіх варіантів мінливої київської погоди – як для прохолодних днів, так і для по-справжньому теплих, що ось-ось настануть.
  "У нас близько трьох десятків нових учасників, – розповідає автор та засновниця "Всі. Свої" Ганна Луковкіна. – Ми спеціально намагалися розширити пул резидентів. Дати маркету збігаються з Євробаченням, коли в місті буде багато іноземних гостей, котрим цікаво познайомитися з нашою країною з різних сторін – зокрема, в контексті моди. І ми надаємо можливість зробити це комплексно. У нашому магазині представлено 200 найкращих і популярних українських брендів, а на маркеті можна знайти зовсім молоді цікаві проекти, які ще мають себе зарекомендувати. Таким чином, шопінг-тур по маршруту Хрещатик, 27 – Десятинна, 12 дозволяє отримати максимально повне уявлення про сучасну українську моду".
  Серед новачків, приміром, виробник стильних та бюджетних рюкзаків і сумок HARVEST, бренд дизайнерського взуття ручної роботи GNATKOVSKIH. Ще – бренд прикрас Namysto, в асортименті якого, до речі, можна знайти кольє, котрі нагадують логотип Євробачення. Плюс, звісно, широкий пул виробників найрізноманітнішого одягу: від класичних тільників White and stripe до світшотів Соловейко / SOLOVEYKO з принтами за мотивами картини "Запорожці пишуть листа турецькому султану".
 

  Крім того, на маркеті буде представлено багато брендів, що спеціалізуються на вбранні для урочистих випадків – наприклад, De'Marush, WONDER, FlowerChic, VMMA, – з асортименту яких легко можна підібрати ідеальну сукню для випускного або прийдешнього сезону весіль.
  50 примірочних і 100 дзеркал зроблять шопінг максимально комфортним. А перекусити та розслабитися варто на відкритих терасах з видом на Поділ. До речі, на фудкорті серед іншого будуть представлені навіть справжні українські устриці – від бренду "Устриці Скіфії".
  Познайомитися з найкращими українськими брендами та оновити гардероб трендовими речами з нових колекцій, а також влаштувати устричний бранч вихідного дня можна вже цими вихідними, 13 та 14 травня, на Десятинній, 12 з 10:00 до 20:00. Вхід вільний.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше