Пінгвін щорічно пропливає 5000 кілометрів, щоби зустрітися зі своїм рятівником

В південноамериканському регіоні Патагонія зафіксовано унікальні відносини людини з пінгвіном. Ось вже п'ятий рік поспіль місцевий житель Жоао Перейра де Соуза приймає у себе в гостях пінгвіна на прізвисько Діндім, якого він врятував у 2011 році. Діндім живе за п'ять тисяч кілометрів від чоловіка.


Втім, ця обставина аніскільки не бентежить магелланського пінгвіна. Діндін живе поруч з дон Жуаном Перейрою де Соузою з червня по лютий, поки не змінить оперення, а потім відпливає, але завжди повертається.
 

www.themalaymailonline.com

Чоловік розповів, що у 2011 році виявив покритого нафтою пінгвіна викинутого на берег. Він вмирав на одному з пляжів Ріо-де-Жанейро. Жуан вимив і виходив Діндіна.

Крім узбережжя патагонії, магеланські пінгвіни мешкають на Вогняній Землі, в Ріо, в Перу, а також на Фолклендах і островах Хуан-Фернандес. Особини цього виду живуть до 25 років.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше