Вперше в Україні відбудеться Fashion Business Conference

28 травня 2015
Fashion Business Ukraine

Як розвернутися fashion-бізнесу в умовах кризи

Представники fashion бізнесів дізнаються, як захопити ринок в умовах кризи

20 червня в місті Києві відбудеться перша в Україні конференція для тих, хто створює та розвиває бізнес в сфері fashion –  Fashion Business Conference. Спікерами конференції стануть кращі фахівці української індустрії моди та топові експерти у сфері просування брендів, які поділяться не тільки успішним досвідом, але й будуть розповідати про свої помилки та їх уникнення.
 
Fashion Business Conference є унікальним освітнім проектом, аналогів якому нема в Україні. Унікальність заходу полягає в тому, що гості дізнаються тонкощі та специфіку fashion ринку, а  також - як зробити своїх клієнтів представниками бренду, як підвищити кількість продажів за допомогою соціальних мереж, яким повинен бути інтернет-маркетинг для fashion ніші та інші вагомі складові fashion бізнесу.

Спікери конференції:

маркетинг-директор LeBoutique Юлія Шилова,
 

власник та директор агентства FASHION-PR Наталія Березенська,
 

співзасновник групи компаній X-Tend Group Марія Терехова,

керівник напрямку маркетингу компанії Prom.ua Марія Попко,

керівник департаменту комунікацій Ukrainian Fashion Week Інга Вишневська.

 

Ініціатором Fashion Business Conference виступила Альона Шевчук:

"Проаналізувавши ситуацію на українському fashion ринку та порівнявши її з ситуацією в країні, ми виокремили основні тренди, які наразі відкривають унікальне вікно можливостей для українського fashion бізнесу.

По суті, в кожного з нас є 2-3 роки для могутнього ривку через трамплін ситуації в Україні, яка склалася на сьогодні. Тому що, як ми знаємо, у світі бізнесу криза - це необхідна умова розвитку. Будь-яка криза очищує ринок, відсіює слабких гравців та нагороджує сильних.

До 2013 року доля українських fashion брендів складала долі відсотків, ми ж хочемо підвищити це число до десятків. Мета нашої конференції - професійна та сучасна освіта для підприємців fashion індустрії. Я впевнена, що та інформація, якою поділяться наші спікери, буде цікава як дизайнерам одягу, взуття та аксесуарів, які тільки починають, володарям шоу-румів, інтренет-магазинам, так і відомим гравцям на ринку fashion."



Дата: 20 червня 2015 г.
Час: 9.30 - 18.00
Місце: Київ, зал Premier Hall
Подробиці на сайті: www.fba.com.ua/conference

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше