Відкриття яскравої та позитивної виставки "Спільні риси"

21 липня 2016
Редакція
14 липня арт-центр Я. Гретера презентував емоційно забарвлений проект "Спільні  риси" від талановитих українських митців Марії Зражаєвої та Леся Панчишина. Творчий тандем через свої роботи відкрив нові глибокі теми для роздумів та мотивував бути по-справжньому щирими!

Кожен поверх творчого простору Я. Гретера надихав неповторною атмосферою. Відвідувачів вітала багатогранна експресія в роботах Марії Зражаєвої та вражаюча філософська пристрасть Леся Панчишина. Варто зазначити, що представлені роботи підкорили гостей не тільки неймовірним талантом та шаленою енергетикою, але й дуже стильним виглядом.
 
Презентацію супроводжував живий звук екзотичних інструментів: кахонів, джембі, тамбуринів, шейкерів, які яскраво та, водночас, чуттєво доповнили свято. Африканські портрети Марії Зражаєвої, сповнені любові та певної надзвичайної природності у поєднанні з таємничою екзотичною абстракцією Леся Панчишина, відтворили неперевершений колорит спекотної Африки.
 
Гості мали чудову нагоду поспілкуватись особисто з молодими митцями. На питання "Чому саме Африка?", Марія Зражаєва чесно відповіла: "Адже саме в Африці – місці, яке не спотворила цивілізація, живуть найщиріші та найвідвертіші люди, серця яких сповнені справжньої любові".
 
Отже, можна зробити акцент на тому, що мистецький проект "Спільні риси" - це своєрідний гімн справжнім почуттям: любові, щирості, відвертості та, головне, людяності.    

Виставка триває: 14.07.16-18.09.16
Всі роботи доступні для придбання.

Адреса: ст. м. "Шулявська", вул. Вадима Гетьмана, 6
ТРЦ "Космополіт", Блок А, 4-6 поверх

Режим роботи: щоденно з 11:00 до 21:00

Інформація за тел.: 200-07-60
E-mail: pr.artgretera@gmail.com
www.greter-art.com
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше