Відкриття виставки "Mapping. Ukraine" в галереї "Rathaus Charlottenburg", Берлін

4 вересня 2015
Редакція
24 серпня відбулося урочисте відкриття виставки об'єктів сучасного мистецтва "Mapping. Ukraine" в галереї "Rathaus Charlottenburg" (м.Берлін) за підтримки Посольства України в Німеччині. Подія присвячена Дню Незалежності України.

Куратором проекту стала молодий концептуальний художник Лера Літвінова, яка раніше займалася серією міжнародних виставок "Альтернатива. Україна - реальність і майбутнє". Проект успішно представлений у Берліні, Люксембурзі, Брюсселі, Брюгге та Києві.
 
Резонансний міжнародний проект презентував знакові роботи чотирьох заслужених художників України, і скульптора Анни Волошко, яка увійшла у топ-40 кращих діячів мистецтва за версією Art Business News 2015 США. Серед них: художники Валерій Франчук, Наталія Папірна, Олексій Кулаков, Леонід Заборовський, Антон Гудзикевич, Олег Радван, Лера Літвінова, Тетяна Василенко, Адріана Галецька; фотограф Тетяна Латанська.

Мета виставки: представити позитивний погляд на Україну, показати її потенціал та силу як гідної частини європейського суспільства.

Відкриття  виставки "Mapping. Ukraine" відвідали колекціонери сучасного мистецтва, представники дипломатичних кіл, митці різних напрямків, галеристи. Спеціально з України підтримати подію приїхала мистецтвознавець та галерист Леонора Янко.
 
Куратор проекту, художник Л. Літвінова коментує: "Рух вперед завжди ознаменується складністю і необхідністю подолання різних перешкод, трансформацією свідомості. Основним завданням проекту стала побудова мосту між проекціями сьогодення і майбутнього України".

Виставка "Mapping. Ukraine" триватиме до 6 вересня 2015 року.

Радимо вам також почитати:
Мистецький проект Тетяни Василенко "Оранжерея снів"
"Обличчя Війни" в Україні
Виставка "Необмежена завершеність" в арт-центрі Я. Гретера

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше