Відкриття виставки абстрактного живопису "Colors of Creation | Кольори Світобудови" Максима Денисенка

29 березня 2016
Open World

Еволюція абстрактного живопису розпочинається в Україні


В Києві відкривається виставка абстрактного живопису "Colors of Creation | Кольори Світобудови", молодого і талановитого митця Максима Денисенка.

Унікальний авторський стиль, 50 полотен, дивовижні форми, свіжі ідеї, фантастичні поєднання кольорів. Митець через свою творчість знайомить нас із цікавою концепцією створення світу:


"Біле полотно – як біле світло, чиста першооснова, з якої все і розпочалося, народжує кольори, а з них зявляється форма, яка ніби оживає. Проте, навіть крізь наш світ щільної матерії, ми маємо змогу спостерігати, в собі і навколо, те чисте і біле світло, що було від самого початку" — описує власну думку художник Максим Денисенко.

У своїх роботах майстер використовує фосфоресцентні та флюорисцентні спреї на полотні, що є абсолютно новою авторською технікою та стилем у живописі. У симбіозі фарби створюють неймовірні ефекти, які вражають уяву і викликають невідомі досі почуття та емоції, зупиняють думки. І споглядач занурюється у незвичні образи та форми.

"Дебют Денисенка обіцяє бути арт-відкриттям цієї весни. Його полотна є абсолютно новою еволюційною сходинкою українського сучасного абстракціонізму" — коментує Уляна Гриневич, куратор виставки "Colors of Creation" і засновник благодійного фонду "Сни Татхагати".

Максим Денисенко народився і виріс у Києві, його творчій шлях розпочався з самого дитинства і проявлявся в експериментах із різними художніми стилями та матеріалами. А декілька років тому майстер винайшов свій власний стиль, який найширше демонструє його світосприйняття. Художник за покликанням, Максим є також психотерапевтом за фахом і вважає свої полотна глибинною арт-терапією для споглядача, який неминуче відкриває в собі нові грані, входячи в зоровий контакт із яскравим живописом Денисенка.

За останні 6 років легкою рукою Максима було написано близько 500 полотен, картини Денисенка брали участь в багатьох українських виставках та аукціонах, в тому числі й благодійних. Багато з робіт Денисенка вже потрапили до приватних колекцій іноземних поціновувачів абстрактного експресивного живопису у Нідерландах, Великобританії, Франції, ОАЕ та Сінгапурі. Тепер настав час для дебюту у рідному місті, а саме для великої персональної виставки.

Наразі кав’ярня Fair Finch (вул. Воздвиженська, 45-49) щиро запрошує вас на відкриття виставки яскравого абстрактного живопису "Colors of Creation|Кольори Світобудови", 1 квітня о 18.00. Виставка триватиме до 1 травня. На вас чекає неповторний стиль, глибина змістів, найкраща у Києві кава (за версією ресторанної премії "Сіль"), приємна музика і багато нових знайомств.

Відкриття виставки: 1 квітня 2016 о 18:00
Експозиція виставки: 1 квітня 2016 — 1 травня 2016
Місце проведеня: м. Київ, вул. Воздвиженська, 45-49, кав’ярня Fair Finch

#OWItv
#OWIFilms
#OpenWorldInfo
#OWIFilmsStudio
#ВідкритийСвіт
#OpenWorldОткрытыйМир

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше