Відкриття виставки Лідії Селянко "Welcome to Paradise" в Spivakovska ART:EGO culture center

8 листопада 2016
Open World
Картини в рамках виставки "Welcome to Paradise" були написані молодою українською художницею Лідією Селянко, як результат натхнення від подорожей. Райські пейзажі прикрашені орнаментами, а також фігурами птахів і звірів, які магнетично захоплять вашу увагу.

Картини затягують в мальовниче кружляння візерунків, в чаклунську красу відпочинку і соковитих фарб життя. На виставці ви не знайдете рамок або ліній горизонту, за якими сховалися барвисті світи і відчуття. Чим довше ви будете вдивлятися в полотна, тим більше захованих сюжетів зможете побачити на них.

Рай - це стан вічної досконалості, поза часом і простором в гармонії з самим собою. Так і на картинах художниці. Ви побачите, як гармонійно грають яскраві кольори, відчуєте насичені емоції, які були у художниці під час написання картин. Ці почуття зітруть координати, пори року і перенесуть в атмосферу блаженства. Ви зіллєтеся в одне ціле з картинами і опинитеся на Багамських островах, в яскравому і насиченому Таїланді або ж десь на Карибах.

Запрошуємо вас поринути в рай, не залишаючи меж країни!


Лідія Селянко - художник, член Національної Спілки Художників України (молодіжне об'єднання). Учасник понад 20 виставок в різних країнах. Картини знаходяться в приватних колекціях: Німеччини, Великобританії, Чорногорії, Росії та України.


Відкриття виставки: 10 листопада 2016 року в 19.00.
Експозиція виставки: з 10 по 17 листопада 2016 року зі 11:00 до 19:00 щодня.
Адреса: Київ, Саксаганського, 59 Б

Вхід вільний.

Інформація за телефоном: (044) 246 65 24, (068) 305 40 00

 #OWItv
#OWIFilms
#OpenWorldInfo
#OWIFilmsStudio
#ВідкритийСвіт
#OpenWorldОткрытыйМир

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше