ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКА #ДИВОДИВНЕ
УКРАЇНСЬКОЇ ХУДОЖНИЦІ ОКСАНИ ФУРСА

10 грудня 2018
Olga Jay-Jay

Запрошуємо друзів та поціновувачів прекрасного на персональну виставку «#ДивоДивне» талановитого митця, самобутньої української перлини фольк-арту Оксани Фурса. Виставка проходить у Національному музеї Тараса Шевченка з 18 грудня 2018 р. по 20 січня 2019 року. 
Твори Оксани Фурса – справжня ода світу фантазії, радості, сонця та добра. Світло, що ледь помітно ллється з полотен художниці, зачаровує та занурює глядача у світ постійного очікування дива що, до речі, перекликаються із християнськими цінностями та чудом Різдва і тому так органічно сприймаються на передодні свята Різдва Христового.

Це містичне сяйво обумовлено авторською технікою художниці, яка базується на стародавній техніці створення готичних фресок. Ця технологія не давала фарбам втрачати свій початковий колір на протязі століть. Задля досягнення ефекту неповторної поверхової прозорості та об’єму, художниця використовує порцелянову суміш, яєчний жовток, олійні та акрилові фарби в  поєднанні з оцтом. Завдяки такому складному поєднанню матеріалів, полотна Оксани Фурса з першого погляду вражають своєю мозаїчністю та неповторністю виконання.

В експозицію увійшли найвідоміші роботи з колекції «ЯБЛУНЕВО-МЕДОВА КАЗКА», серій «ПЕЧВОРГ», «МІСЯЧНЕ МЕРЕЖИВО», «ПОРИ РОКУ» та «ДИВО ЗВІРИ», які чудово демонструють синтез сучасного мистецтва з мотивами і колористикою стародавнього фольклору. 

Додаткова інформація для ЗМІ за тел.: 067-323-13-03

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше