Відкриття першої виставки сучасного мистецтва в "Музеї Золоті Ворота"

31 серпня 2016
Редакція
2 вересня о 15:00 відбудеться урочисте відкриття першої виставки сучасного мистецтва на території музею "Золоті Ворота" від арт-простору LERA LITVINOVA GALLERY, яке ознаменується виставкою "ЧАС".

Куратор проекту "ЧАС" Леонора Янко об’єднала культових українських авторів, котрі працюють в різних напрямках, об’єднала у єдиній концепції живопис, скульптуру та професійну фотографію.
 
Основна ідея пролягає у філософії змін у суспільстві, взаємодії і взаємозв'язку минулого, сьогодення і майбутнього, котрі циклічно змінюють одне одного, через образ народження, перетворення та фізичної смерті людини. Влучно описує концепцію виставки фраза Махатма Ганді: "Ваші переконання стануть вашими думками. Ваші думки стануть вашими словами. Ваші слова стануть вашими діями. Ваші дії стануть вашими звичками. Ваші звички стануть вашими цінностями. Ваші цінності стануть вашою долею".
 
Куратор проекту, директор арт-простору LERA LITVINOVA GALLERY Леонора Янко про виставку "ЧАС":  "Сучасна розвинена країна відображається не тільки в народних та історичних об'єктах і пам'ятниках, а й в визнаних у своїй країні та за кордоном сучасних діячів мистецтва, які сьогодні є послами культури і високих цінностей. Саме вони на наших очах створюють історію і формують культурний образ країни".
 
Гості виставки зможуть надихнутися роботами Заслуженого Художника України Валерія Франчука, відомого митця Лери Літвінової, роботи якої придбані для постійної експозиції музею Берліна і брали участь у багатьох культурних Європейських проектах, молодих сучасних авторів Каті Рудакової та Аліни Гаєвої, фотографів Олени та Тараса Шеренговських. Талановитий Скульптор Микита Зігура, чиї роботи можна побачити на вулицях Києва, вперше представить в Україні унікальну підвісну скульптуру.
 
"Музей "Золоті Ворота" має стати місцем, як історичної та культурної слави, відомої у всьому світі, так і в тандемі з виставками сучасного мистецтва, об'єднавши актуальність і цінності минулого із сьогоденням", - каже Леонора Янко.
 
Запрошуємо Вас першими побачити нове перетворення Музею "Золоті Ворота", насолодитися і наповнитися енергією робіт відомих українських авторів!
 
Адреса: вул. Володимирська, 40А; Музей "Золоті Ворота".
 
Вхід до музею "Золоті Ворота" за місцевими тарифами.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше