Відкриття нового модного сезону в Україні

Цього року модний марафон в Україні розпочався раніше, ніж зазвичай. З 3 по 6 вересня в Київському НСК "Олімпійський" проходитиме 11-й сезон Міжнародного тижня моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days, який, до того ж, стане ювілейним – вже п’ять років на альтернативному модному майданчику народжуються нові імена, які мають всі шанси заявити про себе не лише в Україні, а й за її межами.
 
"П’ять років - це приклад якісної та стабільної роботи міжнародного тижня моди, команди та всіх тих, хто причетний до модної індустрії країни. Спільними зусиллями ми поставили та закріпили Україну на модній карті світу, зробили моду невід’ємною частиною економіки та бізнесу країни, українські дизайнери мають можливість представляти свої колекції на всіх світових тижнях моди. Цього року ми відзначаємо ювілей та святкуємо його під гаслом "MORE DASH" – більше виклику, більше свободи!" - Засновник та креативний директор MBKFD Дарина Шаповалова.
 

Свої колекції весна-літо 2016 на подіумі продемонструють більше 30 українських і зарубіжних дизайнерів, як в рамках основної програми, де новинки представлять вже такі відомі імена, як Anna October, Ksenia Schnaider, Anton Belinskiy, Anna K, так і в рамках Fashion Scout Kiev, - платформи для молодих брендів.
 

Запрошені міжнародні fashion-експерти прочитають лекції на бізнес-форумі Kiev Fashion Industry Forum, який цього разу проходитиме вже вдруге. Серед спікерів: головний редактор L’Officiel Ukraine Даша Зарівна, редактор відділу "Fashion Market" W Magazine Керолайн Гроссо (США), fashion-журналіст Vogue.com Ліана Сатенштайн (США), старший редактор V Magazine Наташа Стегг (США), fashion-редактор Grazia.it К'яру Да Кол (Італія).
 
Традиційно працюватиме Платформа LEVEL’S – професійний майданчик для скаутингу та просування дизайнерів біжутерії, прикрас та одягу. Нові колекції представлять: Bright Inside, Flower Chic, Follow by Anns, Irina Tydnyk, Mariash, Marta Holod, Obsession, Ostriv, Roussin, Victress, Who is it, Woodfarm, Pikula та інші. Якщо на покази потрібні запрошення, а на форум – реєстрація, то вхід на LEVEL’S – вільний.
 
Ознайомитись з детальною програмою. Pареєструватися на Kiev Fashion Industry Forum.

Якщо вас зацікавила ця стаття, радимо вам також почитати:
Ukrainian Fashion Show by UaModna відбулось у Сакраменто
В Києві дизайнерам розповіли, як вижити fashion-бізнесу в умовах кризи
Українська модна блоґосфера

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше